0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ПРЕДСТОЯЩО ИНВИТРО-ИНФОРМАЦИЯ
« -: Август 02, 2006, 16:02:44 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА!!!
предстои ми подаване на документи за инвитро през здр.каса.Интересувам се колко ще ми струва всичко и какъв период от време ми е необходимо.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
*
Re: ПРЕДСТОЯЩО ИНВИТРО-ИНФОРМАЦИЯ
« Отговор #1 -: Август 02, 2006, 16:04:13 pm »
Порови се малко в старите теми. Това е обсъждано сигурно 100 пъти.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #2 -: Август 02, 2006, 16:37:38 pm »
порових се както ме посъветва,но никъде не срещнах ясен отговор,а мисля,че и други се интересуван от по-конкретни отговори.
« Отговор #3 -: Август 02, 2006, 17:17:49 pm »
Здравей de4ka, за първи път отидох 11.2005г. в клиника за инвитро. Платила съм до тук 690.00лв. Изследванията ги направих за месец и почти веднага подадох док. От касата ми отговориха за около 3 месеца /мисля че беше вече месец май/, дойде лято и аз се отказах да го правя тогава, сега ще го правя есента /септември, октомври/

*

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #5 -: Август 02, 2006, 17:32:57 pm »
Мисля че за тази година вече не се приемат документи и програмата е спряна. В началото на другата като се одобрят новите бройки пак ще започнат да се приемат документи. Но все пак говори лично с лекаря си- те знаят най-добре...както за сроковете, така и за цената.
« Отговор #6 -: Август 02, 2006, 17:47:10 pm »
Black_Rose - от къде чу това?
« Отговор #7 -: Август 02, 2006, 17:51:41 pm »
от хора :) не претендирам, че информацията е точна, защото не е лично проверена от мен а предадена от други лица, и поради тази причина съвета ми е да се проверява на място каква е ситуацията. Аз понеже мисля да си платя първия път за ИКСИ-то (защото не ми се чака по каса пък и поне сме ги събрали, а след това ако не стане да мина по каса) и не се вълнувам много от приема на документи. Но не помня кога и с кой беше станало на въпрос за тази тема и разбрах че бройките са запълнени.
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #8 -: Август 02, 2006, 19:26:19 pm »
на 31.07.06 е приет анекс към договора на здравната каса...
прием ще има, но от септември месец, когато влезне в сила този анекс...това със сигурност..
вчера звъняхме в касата...това е техният отговор..
до момента са одобрени около 600 бр. остават поне още толкова, а с приемането на нови по-евтини лекарства, бройката може и да се увеличи...
аз лично вече се заех с подготвянето на изследванията, за да са ми готови за септември, защото и те имали давност - 3 месеца.
така че...септември сме на линия...)) и на опашка в касата..))
успех на всички начинаещи !
« Отговор #9 -: Август 02, 2006, 19:30:25 pm »
Браво за анекса. Мерси за инфото Миним.
Успех и стискам палци бързо да се придвижат нещата.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #10 -: Август 02, 2006, 20:53:11 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА!!!
предстои ми подаване на документи за инвитро през здр.каса.Интересувам се колко ще ми струва всичко и какъв период от време ми е необходимо.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

Цената  за една Ин Витро процедура се калкулира като индивидуален опит.

Индивидуален, защото за стимулацията на всяка една жена са необходими различни количества хормонални препарати, също така различни лекарства, чиято цена варира от 20 до 110лв.
Като не винаги лекарствата, които се отпускат от Здравна каса са достатъчни, а е възможно и да останат. :lol:

Както сама се досещаш това никой не може да предвиди преди да си направила поне една процедура, за да има лек. лекар яснота за твоята оптимална стимулация.

Самата процедура е от 1500лв. до 3300лв.

« Последна редакция: Август 02, 2006, 21:53:32 pm от lita »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #11 -: Август 03, 2006, 10:49:18 am »
а с приемането на нови по-евтини лекарства, бройката може и да се увеличи...

Minim, мерси за информацията. Случайно казаха ли кои са тези по-евтини лекарства? Да се надявам ли да са включили и Меногон?
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #12 -: Август 03, 2006, 21:08:25 pm »
а с приемането на нови по-евтини лекарства, бройката може и да се увеличи...

Minim, мерси за информацията. Случайно казаха ли кои са тези по-евтини лекарства? Да се надявам ли да са включили и Меногон?

не съм питала с такива подробности...аз се израдвах, че най-накрая има някакъв резултат...че те както бяха почнали, можеше и въобще да не се сетят за нас...
дано го има...)
*
« Отговор #13 -: Август 07, 2006, 14:50:27 pm »
БЛАГОДАРЯ !!! :DВЕЧЕ ПРИДОБИХ НЯКАКВА ПРЕДСТАВА И СЪМ МНОГО ДОВОЛНА!УСПЕХ НА ВСИЧКИ
*
« Отговор #14 -: Август 07, 2006, 16:11:17 pm »
Дечко, пиши с малки букви. Големите се приемат като крещене.
Късмет.

Антоан дьо Сент Екзюпери