0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Стимулиране на овулацията
« -: Май 02, 2004, 16:20:50 pm »
Здравейте момичета,

започвам стимулация на овулацията с Кломифен цитрат. Лекарят ми препоръча да потърся Серофен или Кломид, но нанашия пазар има само унгарския Клостилбегит.

Моля ако на някой вече не му трябва гръцкия Серофен или Кломид, да ми пише на nellynaneva@yahoo.com, за да го купя.

Предварително благодаря!!!

Nelly
« Отговор #1 -: Май 02, 2004, 16:38:52 pm »
Аз имам останали 4 таблетки Серофен, а на теб ще ти са необходими 5. Ако искаш ще ти ги подаря.
*
« Отговор #2 -: Март 25, 2005, 18:25:07 pm »
А каква е разлеката между Гръцкия и Унгарския Кломид?
« Отговор #3 -: Март 25, 2005, 20:03:19 pm »
Твърди се, че гръцкия има по-малко странични ефекти, иначе основната съставка е същата. Разликата е в помощните вещества.
Re: Стимулиране на овулацията
« Отговор #4 -: Юли 28, 2006, 17:27:26 pm »
Здравеите,и на мвн ще ми се наложи стимулация на овуто! Исках да попитам с какво най-често се регулира и как се понася? Дълго време ли се пие или при всеки е различно?До сега не ми се е налагало да пия подобни неща и съм многго объркана!:(
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Юли 29, 2006, 08:54:34 am »
При всеки за всеки цикъл е различно.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #6 -: Юли 29, 2006, 09:07:17 am »
При всеки за всеки цикъл е различно.
НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА С ЛАЛИ!!! :Dпри всеки индивидуално!
Предполагам че като за начало ще те стимулитат с Клостилбегит!(с по леките!)Успех!
« Отговор #7 -: Юли 29, 2006, 13:47:42 pm »
Благодаря ви! Дано имам късмет! В Понеделник ще съм при лекаря и ще разбера какяо 6ет предприеме вече!Днес си направих изследване на DHEA s и се оказа че се е нормализирал!:) Надявам се вече да не пия Диането и да минем към стимулация на овулацията!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #8 -: Юли 29, 2006, 20:47:30 pm »
Успех!!!!!!И пиши как вървят нещата!!! :D
« Отговор #9 -: Август 01, 2006, 13:11:40 pm »
Вчера бях при Коларов! Каза,че DHEAS е нормално! Сега ще трябва да се прави спермограма на моя приятел за да се види какво е при него полужението,и на мен инсулин.... след това евентуално стимулация на овулацията! Дано всичко се подреди по бързичко защото колкото и да искам да съм спокойна не се получава!
*
« Отговор #10 -: Август 03, 2006, 20:54:30 pm »
Dimianki,
като правите спермограма, нека да е разширена. Ние правихме преди 2 г. обикновена и уж беше повече от прекрасна и мислехме, че само при мен е проблема. Д-р Владимиров е първият, който назначи разширена, и се оказа, че имаме проблем с морфологията и намалена оплодителна способност. Не мога да ти опиша колко съм бясна на другите "кадърни" доктори, дето са ме "лекували" досега и само стимулации ми предписваха без разширена спермограма, без имунологични изследвания и коментарът им беше "трябва да стане, ама 'що не става?!".
« Отговор #11 -: Август 08, 2006, 10:28:06 am »
На мен ми казаха само спермограма нищо повече....но приятеля ми ще направи разширена не зависимо че не са казали каква да е! Но това ще стане в края на месеца! Сега вече не пия Диането и пак се започна с куржене седмица след като цикъла ми е свършил не знам защо....но и преди като не пиях Диане пак беше така:( Вече не знам какво да си мисля:( много се притеснявам!
*
« Отговор #12 -: Август 08, 2006, 10:35:36 am »
 dimianki, това са местата в София, където правят надеждни спермограми:
www.invitro-bg.com - В отпуска до 7 септември!
www.ivf.bg
www.invitro-bg.com
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #13 -: Август 09, 2006, 11:21:33 am »
Благодаря ти! Ще изчКАМЕ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА И СЛЕД ТОВА СЕ ЗАХВАЩАМЕ И С ТОВА! Вчера започнах да кървя:( а съм 14 ден от цикъла,обадих се на лекаря и ми каза от днес 15 ия ден да започна да пия Дуфастон до 25 ия ден! Вече с тези лекарства не знам до къде ще го докарам:(
*
« Отговор #14 -: Август 25, 2006, 22:14:54 pm »
Здравейте момичета!хайде и аз да се вмъкна в темичката.
От утре започвам стимулация и мен също мнооого ме е шубе... :? знам, че няма защо , но не съм и предполагала, че ще стигнем до тук...и може би за това ме е страх.
Имам ПКЯ, дълго съм била на противозачатьчни за регулиране на цикъла, спрях ги и шак започнах да правя кисти. Пих дуфастон, дойде ми М и започваме с клостилбегит и меногон...имам хормонални изследвания, които май са ми добри...Аз съм от Търново, но ходя на гинеколог в Плевен по ред причини.
Успех на всички момичета и много бременни мами скоро!! :bighug: