0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Клиника за ин-витро
« -: Август 06, 2006, 15:11:52 pm »
Здравейте!
Трябва да се насоча към някоя клиника за ин-витро. Моля кажете ми към кого да се обърна (препоръчайте ми), ако вече сте минали по този път.
Благодаря предварително.
Re: Клиника за ин-витро
« Отговор #1 -: Август 06, 2006, 15:20:50 pm »
www.invitro-bg.com или www.ivf.bg

Успех!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Последна редакция: Август 06, 2006, 15:25:16 pm от adi »
*
« Отговор #3 -: Август 06, 2006, 16:07:21 pm »
Да разбирам ли, че ми препоръчвате д-р Владимиров?
« Отговор #4 -: Август 06, 2006, 16:42:38 pm »
Аз ти препоръчвам една от двете клиники - или на д-р Стаменов, или на д-р Владимиров. Която си избереш.
*
« Отговор #5 -: Август 06, 2006, 17:06:55 pm »
Megg, от къде си? Ин витро центърът към АГ болница - Варна също са много добри.
« Отговор #6 -: Август 06, 2006, 19:09:01 pm »
Megg, аз ще правя инвитро при д-р Владимиров.
« Отговор #7 -: Август 06, 2006, 19:23:01 pm »
Megg, от къде си?
Сигнусче, залагам че мацката е от София, защото не уточнява за кой град пита ;)
*
« Отговор #8 -: Август 07, 2006, 09:29:44 am »
Megg, от къде си? Ин витро центърът към АГ болница - Варна също са много добри.
Здравейте, аз съм от Бургас. Моята гинеколожка ми препоръча д-р Маркова - Варна или д-р Табакова - София, но аз все пак исках попитам, защото ме оперираха в София и май не попаднах на най - доброто място.
Благодаря Ви.
« Отговор #9 -: Август 07, 2006, 10:04:49 am »
Значи Варна ти е по-близо.
*
« Отговор #10 -: Август 07, 2006, 10:26:27 am »
Значи Варна ти е по-близо.
Здравей little_rabbit. Да Варна е по близо, но незнаех дали е за предпочитане или е по добре да пътувам до София. Незнам и колко пъти трябва да ходя - изобщо май нищо още незнам. Но все пак трябва да се ориентирам накъде да поема.
« Отговор #11 -: Август 07, 2006, 10:30:01 am »
Мег, Сигнус ще се включи и ще ти разкаже. Тя също е от Бургас.
*
« Отговор #12 -: Август 07, 2006, 11:09:52 am »
Здрасти градски  :surfinga: :beach1:
Аз лично съм пристрастна по отношение на Варна, защото след 2 неуспешни опита в София, когато реших да опитам във Варна се получи веднага от първия опит при техния екип. За мен те са от най-добрите, лично мнение :) И не съм единствения случай с няколко опита и дебела папка, който те да успеят да разрешат веднага.
И при Табакова имам 2 опита за съжаление неуспешни. За да се реша да ги направя от самото начало при тях след дългомесечно проучване, значи съм преценила, че са добри и те. Но факт е, че във Варна ми помогнаха.
Каквото и да решиш, когото и да избереш ти пожелавам много много късмет и спокойствие!
« Последна редакция: Август 07, 2006, 11:37:50 am от cygnus »
*
« Отговор #13 -: Август 07, 2006, 13:24:37 pm »
Благодаря Ви и на двете.
Здрасти градски. Доколкото разбирам имаш успешен опит и всичко е наред и ако е така много се радвам. Мисля, че и аз ще опитам във Варна след разказа ти. Днес ще позвъня в клиниката, за да разбера какво да правя за напред. Разбрах, че през септември ще има записване през НЗОК. Доц.Маркова ли да търся? Разкажи ми моля те как стоят нещата.
Поздрави!
*
« Отговор #14 -: Август 07, 2006, 14:39:30 pm »
ЗДРАВЕЙ,МЕГ!!!! :D
АЗ СЪЩО СЪМ ОТ БУРГАС И СЪМ СЕ УПЪТИЛА ПРИ ДОЦ.МАРКОВА ВЪВ ВАРНА.ЛИЧНО СЕ СРЕЩНАХ С ТАЗИ ЖЕНА И ОСТАНАХ ОЧАРОВАНА ОТ ПРЯМОТАТА И ОТНОШЕНИЕТО. МОЯ ПОЗНАТА С КОЯТО СМЕ БИЛИ НА ЛАПАРОСКОПИЯ В СОФИЯ МЕ НАСОЧИ ПРИ НЕЯ,СЛЕД КАТО Е НАПРАВИЛА ИНВИТРО ,НО МИСЛЯ,ЧЕ ИМА И ДРУГИ ЛЕКАРИ- И В СОФИЯ,И В ПЛОВДИВ НА КОИТО СЪЩО МОЖЕШ ДА СЕ ДОВЕРИШ,САМО НЕ И В НАШИЯ ПРОСЛОВУТ ГРАД ОТ .....ЗАВИСИ СЪЩО ТАКА ОТ МНОГО РАБОТИ-ВРЕМЕ,ВЪЗМОЖНОСТИ,ДОВЕРИЕ И ПР.
УСПЕХ ВСЕ ПАК,НЕЗАВИСИМО КЪМ КОГО ЩЕ СЕ ОБЪРНЕШ!!!
*
« Отговор #15 -: Август 07, 2006, 14:43:41 pm »
Да, Мег, ето тук ми е написана историята около опитите.
Аз лично първо си записах час в частния кабинет на доц. Маркова в новия Майчин дом - частната клиника. Адреса го има поместен в сайта, записва се за около месец и нещо напред. Отидох с всички изследвания до момента, прегледа ме. Записването за процедурата обаче става в АГ болницата на 7 етаж. Стимулациите правят или доц. Маркова, ако се запишеш при нея или д-р Чернева, а ембриологичната част д-р Александров. А също можеш да се свържеш и директно с д-р Александров. Ето тук му има дадени координатите и на него и на целия екип: http://www.zachatie.org/modules.php?name=News&file=article&sid=246
Предполагам и други момичета ще се включат с мнения!
Успех ти пожелавам към когото и да се обърнеш!

« Последна редакция: Август 07, 2006, 14:49:14 pm от cygnus »
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #16 -: Август 08, 2006, 08:12:59 am »
Здрасти Мег, и при мен се получи бременност след ИКСИ в АГ Варна. Ако избереш да пътуваш до Варна ти препоръчвам горещо инвитро центъра в АГ болница. Успех!
« Отговор #17 -: Август 08, 2006, 09:09:36 am »
Сигнусче, а можеш ли накракто да кажеш какви бяха разликите при двата екипа - в протокола, в процедурите?
Благодаря :D
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #18 -: Август 08, 2006, 10:59:54 am »
Аз също правя моите опити във Варна, независимо че имам 2 неуспешни, за третия опит пак съм се насочила към тях.Много съм доволна от екипа и не бих ги сменила.На тебе желая успех още от първия път, без значение къде правиш опита.
*
« Отговор #19 -: Август 08, 2006, 12:26:44 pm »
Сигнусче, а можеш ли накракто да кажеш какви бяха разликите при двата екипа - в протокола, в процедурите?
Благодаря :D
Фреши, в София бях на къс протокол - агонистът беше Декапептил (диферелин), но с микродози по 0,1  и с начало 2 дни преди началото на стимулацията с Пурегон и се поставяше до деня на прегнила по една инжекция заедно със Пурегона. В историята дето съм дала по-горе линк съм писала всеки опит по колко яйцеклетки са извадили и ембриони са върнали. Втория опит по същия начин. При трети опит бях по дълъг протокол - агонистът беше пак Диферелин, но Диферелин депо - 3,75, който ми поставиха еднократно 20 дни преди началото на стимулацията с Пурегон. В поддръжката на ЛФ разликата беше само, че при третия опит, който беше във Варна, нямаше инжекции Прегнил след трансфера. Само една единствена от 10 000 UI за таймиране на лутеинизацията 36 часа преди пункцията на яйцеклетките. Трансферът при първите 2 опита беше на втори ден (като деня на пункцията не се брои), а при третия опит беше на 5-ти ден.
« Последна редакция: Август 08, 2006, 12:29:55 pm от cygnus »