Здравей отново,това което ще ти напиша може да ти се стори ужасно,но е самата истина и аз не искам да ти я спестявам,само заради това ,че искам да те предпазя!!!!
Точно преди два месеца бях и аз при Радева,писала съм за това ,но ще се повторя за да те успокоя!!!!
Това кето ти го е казала на теб,за раничката го е казала на хиляди жени,не си първата с тоя проблем при нея,всяка втора,та на мен ми каза по лошо,че имам не раничка а рак на шийката на матката,рев сълзи и т.н това беше две седмици,бях пратена при нея от моя братовчедка,на която й е правено два пъте криотерапия и която беше много доволна от нея,е тя продължава да е доволна,защото вярвя ня нея я ня мен не,това не е от значение!!!!
И на мен ми каза само с криотерапия ще те излекувам,ще ти убия раковите клетки и т.н.!!!!
Благодарение на проблемите ми с Радева открих и тоя форум за което съм много благодарна на момичетата,СТРАХОТНИ СТЕ!!!!
Радева не ми беше направила нито едно изследване,освен прегледа като направи това заключение,кошмар!!!!!
И аз нали и вярвам все пак е лекар,и отивам при нея защото имам проблем а тя го прие като чиста монета да си прави пари от моето положение,благодарение на момичетата тук,на мъжа ми и една позната,която имала проблем(благодарение на нея прави аборт и после 3год по мъките) не отидох втори път!!!!
Записах час при доц.Маркова,а преди това след една седмица след посещението ми при "лекарката"(просто не искам да и пиша името защото не заслужава)трябваше да ходя да ми прави криотерапия не отидох!,обадих се на тел и сестрата ми каза че цитото ми е много хубаво пап2,ако не се лъжа!!
когато ме прегледа доц.Маркова ми каза че абсолютно нищо ми няма,и аз й казах какво ми е казала......,а Маркова ми каза че много добре имитирам колежката й!!!!!
Така ,че мила най вероятно на теб нищо ти е нямало,а нали си й вярвала ,защото е лекар и ти затова си била там,си е правила пари от теб,от мен и от доста наивни жени които и варват за съжаление!!!
Жалко ,че има такива лекари,много жалко!!!!!
Отиди при Маркова и тогава ще разбереш какво е да си попаднал на лекар,който мисли за пациентите си!!!!!!
Желая ти всичко наи хубаво от все сърце,повярвай ми:) искрено те прегръщам и съм с теб
Горе главата:)!!!!!!Нищо ти няма!!!!!!
И скоро ще се радваш на детенце:)!!!!!Повярваи ми
Може да съм допуснала някоя грешка,но като пиша за Р... много се ядосвам!!!!извинете ме!!!