здравей,Jimn!
Благодаря ти за споделените преживявания.Правих веднъж опит във Варна преди време,А сега през юли месец в София при д-р Стаменов.Възхитена съм от вниманието и обслужването.Следващия път продължавам пак там.Въпреки,че София е малко далечко от Варна.А ти къде прави инвитро?
:(Скъпа ,извини ме ,че се забавих с отговора ! Аз правих предишните 3- опита във Света София -но ,за съжаление нямам резултат .Не мога да кажа нищо лошо по отношение на лекара и маниполацията бяха внимателни . Но сега съм се насочила към Стаменов -само поради една причина . Искам ако имам късмет да достигна ,до бластосцисти да направя трансфер на 3-ден и 5-ден ,естествено ако имам този шанс ,имам усещане че там се крие разковничето ,може и да си внушавам .....но .....искам да опитам ..
Така поне ще знам че са пред излюпване и имплантиране ,докато при трансфера на 3-4-ден ,не знам какво става от там нататък ...всичко върви О.К до трансфера и .като че ли всичко замира ...и после пак рев и нерви и знате какво е....?.
Искам да благодария и на Frech Brize- за помоща за имуновенина . Имам въпрос каква е разликата от имуноглобулина и имуновенин ако може да ми кажете ?
С пожелания на всички момичета в АРТ -процедуррите дано имаме късмет и господ ни помогне в начинанията !