След първоначалното възмущение от мнението на "гост", след препрочитането му отново, имам някои мнения и забележки.
На първо място - "гост" не задава въпрос на момичетата от този форум, а изказва мнение! Мисля си, че ако искаше да получи повече различни отговори, щеше просто да зададе въпрос и след като получи обективни и различни отговори - ще сподели и какво е "чула" в коридорите на болницата. Така според мен се събира информация.
На второ място - нека "гост" не смята, че в този форум четат и пишат безмозъчни същества, които могат лесно и просто да попиват написаното. Както е видно от последвалите мнения, момичетата са мислещи.
Не на последно място - личното ми мнение за компетентността на д-р Владимиров е много високо. За първи път отидох в неговия кабинет след като се запознах с Интернет страницата на клиниката. Реших да отида на консултация. Последва преглед с Доплер и изследването на два хормона. При втората ни среща вече имаше определено клинично мнение за бъдещето на моя случай.
Какво друго да ви кажа, "гост", освен да споделя огромното си разочарование от много лекари, които само ме мотаеха през годините, от стотиците фоликулометрии, които не водеха до нищо в крайна сметка, освен опразването на семейния бюджет.
Накрая, мен лично не можете да ме убедите, че мнението на лекарят от коридорите на болницата е реално, защото съм питала свои познати от М.Дом и те са ми отказвали категорично да препоръчват когото и да било със следния израз: ами те тук се плюят взаимно, така че не мога да ти кажа кой е добър, трябва сама да си решиш.
Не е хубаво да се плюят взаимно специалистите, работещи за тази хуманна професия лекарската. Адски е грозно, повярвайте ми.
И се регистрирайте, ако обичате, след като се научите на обноски.