0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ЧХГ
« -: Август 15, 2006, 13:15:14 pm »
На 11 ден от трансфера направих кръвен тест. Стойността му е 4.5 mU/ml. Навсякъде  стойностите са дадени в mIU/ml. Каква е разликата в двете измерителни единици, ако има такава изобщо?
« Последна редакция: Август 15, 2006, 13:23:32 pm от Galia »
*
Re: ЧХГ
« Отговор #1 -: Август 15, 2006, 13:24:59 pm »
Мисля, че е грешка при изписването. Повтори теста след 48 часа, за да се види дали нараства правилно.
Късмет, дано всичко е наред.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #2 -: Август 15, 2006, 13:34:32 pm »
Тук в провинцията тези тестове стават за 4-5 дни. Сега е вече 15 ден. Нямам нерви да пускам отново кръвен и да чакам пак толкова. Най-вероятно ще ми дойде докато чакам пак резултата.
*
« Отговор #3 -: Август 15, 2006, 13:45:32 pm »
Направи веднага уринарен тест. Вече трябва да отчете положителен резултат.
Стискам ти палци и пиши, какъв е резултатът.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #4 -: Август 15, 2006, 14:00:31 pm »
Правих. Отрицателен. :(
Наясно съм, че този опит е неуспешен. Но поне вече изминах този път веднъж и следващия ще съм по-спокойна. Сега ще си почина малко и ще се подготвим финансово за новия сезон.
*
« Отговор #5 -: Август 15, 2006, 14:11:33 pm »
Съжалявам :(
Опитай още веднъж след ден-два за всеки случай.
Горе главата, скоро отново ще започнеш да мечтаеш.

Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #6 -: Август 15, 2006, 18:13:45 pm »
Галка, отрицателен е. Съжалявам  :(

Но мисля, че 11 ден е рано за тест. Има надежда.
« Последна редакция: Август 15, 2006, 18:18:13 pm от little_rabbit »
*

Любс

• 418
  • Имам си една мечта....
« Отговор #7 -: Август 16, 2006, 02:39:05 am »
според мен трябва да опиташ още един тест след 13-14 ден. както пише little_rabbit има шанс!!! успех!! пиши как се развиват нещата при теб  :)
No body is perfect, i`m NOBODY!!

*
« Отговор #8 -: Август 19, 2006, 09:42:46 am »
На 17 ден - менструация. Добре поне, че не закъсня, да чакам и това. При такава ниска стойност на ЧХГ-то според мен не е имало имплантация. Вие как мислите?
« Отговор #9 -: Август 19, 2006, 13:06:24 pm »
Галка, гранични са стойностите. По принцип до 5 дават небременност, над 5 - бременност. Възможно е да е имало нещо като опит за имплантация или дори същинска имплантация, но да не се е развило.

Съжалявам за неуспешния опит.
*
« Отговор #10 -: Август 19, 2006, 13:40:09 pm »
На 17 ден - менструация.
Съжелявам, миличка. Предполагам как се чувстваш. :bighug: Но не го мисли, няма смисъл допълнително да се затормозяваш. И аз в началото се питах-защо, как, но точни отговори няма, а само предположения. Горе главата и напред, това е лекарството. :balk_21:
« Отговор #11 -: Август 21, 2006, 11:38:56 am »
Галя, съжалявам :(
Момичета, наистина ли мислите, че има разлика при стойност, да кажем, 4.5 и примерно 6.0? Може ли да се каже, че при 6 е имало нещо :?
Все пак това не са ли някакви минимални остатъци от прегнила. Иначе аз веднъж съм правила, беше 0.1 - ето това е отрицателен тест :?
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #12 -: Август 21, 2006, 12:16:56 pm »
Фреши, нали го дават до 5 за небременни. А дали пък не беше до 4?

Ако имахме още едно изследване след ден-два, щяхме да знаем повече. Но това знание така или иначе не променя фактите...
*
« Отговор #13 -: Август 21, 2006, 12:21:57 pm »
В някои лаборатории е до 3, в други - до 5. Но на 15-16 ден би трябвало да е около 50, за да има бременност.

Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #14 -: Август 21, 2006, 13:49:01 pm »
Лабораторията, в която правих изследването дава референтни стойности 0.0-8.5. Както и да е. Бременност няма.  :(Септември сме при лекаря за планиране на следващия опит, най-вероятно началото на следващата година. Този път мисля да е по-лека стимулацията, защото сега бях хиперстимулирана, но това ще го обсъдим при консултацията.
През цялото време мислех за процедурата като за опит и въпреки това е трудно да се приеме неуспеха. Единствено подкрепата на най-близките ми хора ми дава сили да се изправя по-бързо и да продължа напред. Имам нужда от някаква промяна, защото рутината ме депресира допълнително.
*
« Отговор #15 -: Август 21, 2006, 13:52:17 pm »
Галя, съжалявам.
Имаш нужда от време и много любов.
Скоро отново ще имаш сили и ще се бориш, защото това е пътят към щастието. А ние се стремим всеки миг именно към щастие.

Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #16 -: Август 21, 2006, 15:17:39 pm »
Е да, уж си знаем, че не всеки път става, ама новината за неуспеха си е тежка :(
Благодаря ти, Бени!