0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
какви изследвания да си пусна?
« -: Август 21, 2006, 18:35:36 pm »
редовно цикъла ми е през 14 дни.докторите бяха толкова заети да се тревожат за тръбите ми(които в крайна сметка се оказаха супер), че никой не ми обръща внимание на този проблем.тъй като вече не вярвам на разградските лаборатории, ще пратя кръв в пловдив, но незнам какъв списък с изследвания да изпратя.според мен хормони-fsh, lh2, prolactin, testosteron, estradiol, а и щитовидна жлеза, честно, карам наслуки.какво ще ме посъветвате?в този случай какви изследвания да си пусна?
Re: какви изследвания да си пусна?
« Отговор #1 -: Август 21, 2006, 19:06:43 pm »
Отиди на лекар в Пловдив. И да ти дадем съвети, все нещо ще пропуснем от изследванията. Работата на лекарите е да намерят проблема, а не наша. Препоръчвам ти д-р Даскалов и Торакс.
*
« Отговор #2 -: Август 22, 2006, 09:26:34 am »
За щитовидната жлеза са TSH, FT4, FT3,MAT i TAT.
Като начало бих те посъветвала да изследваш само TSH i FT4 /поемат се от здравната каса/ и ако там има проблеми тогава останалите.
Късмет!
*
« Отговор #3 -: Август 22, 2006, 09:51:52 am »
Нееееееее Вкас, грешиш ТСХ-то и Т4 може и да са в норам , но да има проблем с щитовидните антитела ТАТ и МАТ.
Аз също споделям мнението на Малкия Зайо за д-р Даскалов клиника Торкас :)
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #4 -: Август 22, 2006, 11:40:36 am »
редовно цикъла ми е през 14 дни.
Мими, цикъл през 14 дни е сериозен проблем. Дори и да изпратиш кръв, нали после някой трябва да ти погледне изследванията и да прецени как са. Иначе можеш да видиш какво се поема от касата и да го направиш. В коя лаборатория в Пловдив ще ги пращаш?

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #5 -: Август 22, 2006, 21:09:33 pm »
Мими миличка проблема е сериозен-препоръчвам ти, да се довериш на лекар специалист !Мисля че най-добре е да направиш една консултация !!Лично аз съм се насочила при д-р Даскалов в Торакс Пловдив и на есен съм там!!!Успех мила ! :D
*
« Отговор #6 -: Август 25, 2006, 19:52:37 pm »
малеее, направо ме ужасихте допълнително!ами като за начало мели ме пращав клиника писанец, ще си пусна там изследванията и после ще видя!каква е тая клиника торкас?
« Отговор #7 -: Август 25, 2006, 20:24:23 pm »
Клиника Торакс е хубава частна клиника с аг насоченост. В нея работят добри специалисти. Може и спермограма да се направи (реална, истинска, на която да се вярва). Направо отиди там и потърси д-р Даскалов. Ето ти сайта им:
http://www.thorax.bg/thorax3.php