Ади, мила, ами правих само тестове за ову, щото те били достатъчни според докторката ми
. Пък то все едни доктори - взе да ми писва от тях! А за имунологичните и генетичните, моля, ако ви се обяснява малко да ме просветите. Спермограмата е при Александров.
Айви, ходих при Влаева в Терапията, не е светило, доста е внимателна, но ..... като, че ли нямам вече търпения да ходя при нея. Искаше ми ПКК, при условие, че съм правила вече 3 или 4 напоследък, а на приятеля ми микробиология, въпреки, че няма оплаквания и спермограмата е наред. Сигурно е права, но просто вече ми се изчерпа и търпение и нерви. Щото гледа да ти пусне всякакви изследвания и аз все трябваше да чакам със забременяването - пропусни този месец, айде сега и следващия и т.н.
А иначе като ходих при Александров, за да му покажа цветната снимка, която пък ми прави Маркова от Майчин дом и на която се вижда една запушена тръба - той ми заяви най-отговорно"стига си се занимавала с глупости и изследвания, направи си лапаро, че не се знае и здравата тръба как ти е, а само така ще се разбере". Затова на този етап мисля за лапаро през октомври. Иначе не можело да няма ову и да не се пукат фоликулите, щом хормоните били наред. Аман вече!!!
Поне съм спокойна, че щитовидната е наред
Сигурно ще ме помислите за безотговорна, но откъдето и да се изследвам всичко излиза ОК, пък никакъв резултат.