0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: въпрос... (интерменструално кървене - бел.мод.)
« Отговор #20 -: Август 25, 2006, 10:08:52 am »
ива и гери, какво е положението при вас? аз още седя и си чакам цикъла...ако до края на седмицата не ми дойде, отивам на доктор :?
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #21 -: Август 25, 2006, 11:07:18 am »
Откакто се помня имам кафеникаво-розови зацапвания преди мензиса. А за гаденето и болките или тежест също са признаци, че може да пукаш киста , което не ти пожелавам разбира се. Според мен е най-добре да се направи тест и да се ходи на лекар. Ако е положителен УРА нали ама ако е отрицателен да се иде по на време и да се регулират нещата и ако е възможно да се провери от къде идва запора  8) ако мога да се изкажа така. Не отлагай дълго. Плюс тва мен поне неизвестнотта ме плаши повече. Успех!!
« Отговор #22 -: Август 25, 2006, 11:17:01 am »
Откакто се помня имам кафеникаво-розови зацапвания преди мензиса. А за гаденето и болките или тежест също са признаци, че може да пукаш киста , което не ти пожелавам разбира се. Според мен е най-добре да се направи тест и да се ходи на лекар. Ако е положителен УРА нали ама ако е отрицателен да се иде по на време и да се регулират нещата и ако е възможно да се провери от къде идва запора  8) ако мога да се изкажа така. Не отлагай дълго. Плюс тва мен поне неизвестнотта ме плаши повече. Успех!!
аз съм се стреснала точно от съмненията, че може да е киста. иначе, това кафеникаво течение не ми беше непосредствено преди цикъла, а 10 дни преди датата, на която се очакваше да ми дойде....
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #23 -: Август 25, 2006, 11:40:21 am »
И от тогава ти продължава така ли ?
« Отговор #24 -: Август 25, 2006, 12:03:28 pm »
И от тогава ти продължава така ли ?
не, беше за ден- два...
« Отговор #25 -: Август 25, 2006, 15:34:06 pm »
Здравейте!

При мен днес нищо ново. Сутринта ме присви корема, точно като че ли ще ми идва и си викам - ей това, свърши се с надеждите за този месец. Тичам до тоалетната с превръзката в ръка, обаче гледам само едно бяло голямо петно и така...продължавам да чакам. Никога не ми е закъснявало толкова откакто се помня - много ми е точен! Може да е от промените във времето, знам ли вече. Ако не дойде пак ще правя тест, пък ще видим...
Иначе, ми се гади от време на време, гърдите ми са напрегнати, БТ сутринта ми беше 37.1 и не е падала под 37 вече от 15/16 дена.

Даркнес, досега не ми се е случвало интерменструално кървене - може да е от много неща - овулация, имплантационно и т.н. Пожелавам ти да е това второто!  :lol:
« Отговор #26 -: Август 25, 2006, 16:43:53 pm »
Здравейте!

При мен днес нищо ново. Сутринта ме присви корема, точно като че ли ще ми идва и си викам - ей това, свърши се с надеждите за този месец. Тичам до тоалетната с превръзката в ръка, обаче гледам само едно бяло голямо петно и така...продължавам да чакам. Никога не ми е закъснявало толкова откакто се помня - много ми е точен! Може да е от промените във времето, знам ли вече. Ако не дойде пак ще правя тест, пък ще видим...
Иначе, ми се гади от време на време, гърдите ми са напрегнати, БТ сутринта ми беше 37.1 и не е падала под 37 вече от 15/16 дена.

Даркнес, досега не ми се е случвало интерменструално кървене - може да е от много неща - овулация, имплантационно и т.н. Пожелавам ти да е това второто!  :lol:
аз вместо обикновени превръзки, си сложих ежедневни, защото проблемът с белите петна и при мен е засилен...ина4е, едва ли при мен е бременност, защото температурата си ми е в норма....
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #27 -: Август 25, 2006, 20:44:33 pm »
Момичета докато няма М има надежда!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :? :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :D
« Отговор #28 -: Август 26, 2006, 18:49:23 pm »
момичета, при вас има ли промяна? при мен- абсолютно никаква..., боли ме корема, а цикъл- няма 8O
« Отговор #29 -: Август 27, 2006, 19:37:40 pm »
днес си направих тест- sure check, изчаках го около 10 минути и излязох. след няколко 4аса се прибрах и на него има едва забележима втора чертичка. предполагам, че не е валиден. иначе, цикъл още нямам, а от днес освен корема, имам напрежение и в гърдите, което май предвещава цикъл?
« Отговор #30 -: Август 28, 2006, 10:11:24 am »
На мен ми дойде в събота  :(
Какво да се прави...борбата продължава и така до победата!  :)

Даркнес, изчакай 2 дена и пак направи теста! Стискам палци за 2 черти!  :lol:
« Отговор #31 -: Август 28, 2006, 13:21:03 pm »
Момичета и на мен ми дойде М в събота, ужас много гадно, ама.......започваме отново!Успех и на вас!
« Отговор #32 -: Август 29, 2006, 08:30:04 am »
Момичета и на мен ми дойде М в събота, ужас много гадно, ама.......започваме отново!Успех и на вас!
съжалявам, гери :( но не се отчайвай- другият месец може и да ни зарадваш :D а аз продължавам да си чакам цикъла...
« Отговор #33 -: Август 30, 2006, 14:03:26 pm »
благодаря ви, момичета, че ви има, иначе щях окончателно да откача :( все още нямам цикъл и наистина взех да се притеснявам сериозно. ще изчакам до понеделник и отивам на лекар :( направих си 3 теста, 2-та отрицателни, а на единия/шуър чек/ му се появи почти незабележима черта, но след 10-те минути, което означава, че е невалиден. тази сутрин си направих още един/ но не с първата урина/ и отново беше отрицателен...според мен вероятността да съм бременна, отпада...
« Отговор #34 -: Август 31, 2006, 08:43:21 am »
здравейте! имам един въпрос към по- компетентните от мен. при бременност задължително ли температурата е по- висока?  моята е с много ниски стойности- макс.36, но тази сутрин е 36,5/меря е външно/. това покачване не предвещава ли цикъл?  вчера накарах една приятелка, която влиза в 4 месец да си премери температурата и  и беше 35,8  нещо взех съвсем да се обърквам...това, с температурата не ми е много ясно...
  иначе, все още си чакам цикъла....
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #35 -: Август 31, 2006, 08:55:28 am »
Мила Даркнес,

Не сравнявай твоята температура с тази на приятелката си, защото всеки организъм е различен. Важното е температурата ти де се е покачила през втората половина от цикъла (т.е. от момента на овулация) и да се задържи така, независимо дали е 36.5, 37.0 или 37.2С.
Повишаването и задържането на високо ниво на температурата е един от признаците за бременност, а СПАДА значи, че м. предстои.
Стискам палци това покачване на температурата при теб да е  :bfp: :D.
Намерихме нашето синче.
« Отговор #36 -: Август 31, 2006, 21:11:29 pm »
Darkness,не знам как издържаш с това чакане .До сега да съм отишла да си пусна ЧХГ и да се поуспокоя малко.Пожелавам ти закъснението ти да е от бременност. :crossfingers:
« Отговор #37 -: Септември 01, 2006, 08:27:42 am »
момичета, уговорих си час за другата седмица при моя лекар. вчера правих още един тест- отрицателен. току-що си мерих температурата/външно/ и е както вчера-36,5. обикновено ми е 35,8. от 2 дни е леко повишена...меря я сравнително по едно и също време.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #38 -: Септември 01, 2006, 20:56:20 pm »
darkness миличка в понеделник Дай боже да се похвалиш с хубави новини!!!!!!!Успех мила и непременно пиши как са нещата! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #39 -: Септември 02, 2006, 12:05:52 pm »
darkness миличка в понеделник Дай боже да се похвалиш с хубави новини!!!!!!!Успех мила и непременно пиши как са нещата! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
благодаря ти за подкрепата :D непременно ще се отчета какво става :D