0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

all

Здравейте,

Ще се радвам ако можете да ми кажете вашето мнение.
Преди два месеца в микробиологията ми излизат трихомони-започвам лечение с фложил-за пиене и свещички фосижин, след това лечение микробиологията показва трихомони в много малко количество-втори курс на лечение с фложил и фосижин, след това пак микробиология и започва мазане на раничка с солкожин, третата микробиология показва: голямо количество Streptococcus agalactiae ,умерено количество Klebsiella spp, Trichomonas vaginalis (+) положителен резултат, Микроскопски препарат за влагалищна чистота : Редуцирани лактобацили, много епителни клетки , голямо количество левкоцити , коки и бактерии .
Не мога да си обясна как за две седмици са се появили тези бактерии, като през този период не сам имала контакт с мъжа ми(ако предположим че от него идват) само свещички и хапчета.
Мисля да сменя лекарката, защото мисля че нещата стават по лоши вместо да се подобряват.Вие какво мислите?
Благодаря Ви предварително!
« Последна редакция: Август 27, 2006, 12:45:13 pm от Мели »
Re: Моля за вашето мнение
« Отговор #1 -: Август 26, 2006, 11:49:38 am »
Миличка, първо се успокой и после помисли за консултация с друг лекар.
Успех!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
Re: Моля за вашето мнение
« Отговор #2 -: Август 27, 2006, 10:29:46 am »
Здравей!!!
Аз в момента се лекувам от трихомоните. Преди близо 8 години след милион изследвания, мерене на температури, фоликулометрия, прогестерони, цветни снимки и не помня вече какво, някой от докторите се сети да потърси от къде са левкоцитите в спермограмата на мъжа ми...трихомони. Лекувахме ги. Аз исках да се направи контролен преглед, но той така и не намери време. Може би много вече ми беше омръзнало за всичко да тичам по доктори и реших, че щом той не може да намери време аз спирам до тук. Има и друг начин да се отгледа дете. След раздялата си с него проведох сама още един курс на лечение. До тук добре, но имах неблагоразумието при опитите ни да се съберем, да не се предпазвам.
Да, но минаха години. Сега съм с друг човек. Миналата година направих спонтанен аборт на първата си бременност. Значи все пак и аз мога да забременявам!!! И от тогава до сега....нищо. Правя си всяка година задължителните цитонамазки и профилактични прегледи и дума няма за проблеми. Сега след морето и изпития антибиотик заради възпалено ухо, се сдобихме с гъбички. На прегледа помолих и за изследване конкретно на трихомони. Портесох се от резултата. Не само другите са немърливи!!! Чувствам се зле защото натресох и на партньора си моите гадинки. До сряда ни е курса на лечение.
Моля те, кажи кога трябва да се направи контролния преглед.
Много се замислям следващата консултация да я направя в кожно-венерологичния диспансер. Мисля дали не е с такава насоченост заболяването и се надявам на малко по сериозно отношение от страна на лекуващия.
*

all

Re: Моля за вашето мнение (трихомони - бел.мод.)
« Отговор #3 -: Август 27, 2006, 13:48:21 pm »
Здравей taipe,

аз ги лекувам вече три месеца и след всеки курс на лечение правя микробиология-там се вижда какво имаш.След като свърша хапчетата и свещичките изчаквах 5-6 дни и тогава пак на микробиология-така ме съветваше лекарката.Минала година аз също имах спонтанен аборт и лекарката ми каза, че причината може да са трихомоните.Сега в сряда мисля да отида при друг лекар с всички изследвания и да видим какво ще предпише да пием.
Успех ти пожелавам и бързо излекуване!
« Отговор #4 -: Август 27, 2006, 15:16:39 pm »
Благодаря ти!!! Желая и на теб бързо излекуване и по-малко тревоги!!!!
*

tokador

• *
  • 25
  • [url=http://line.romanticcollection.ru][img]http:/
« Отговор #5 -: Август 27, 2006, 20:58:19 pm »
Моми4ета,трихономите са нещо много гадно-аз ги имах отдавна и се радвам,4е посещавах добър гинеколог ,които ги откри рано и ги излекувах бързо,но това което тои ми каза е цхе те са много упорити и за по сигурно да изхвърлиа вси4ки бикини които сам ползвала,защото и една 4асти4ка да е останала...има вероятност да се развие ,като попадне във влажна среда...
  Аз послушах съвета му...до някъде има логика...от тогава нямам проблем...но като ходя на прегледи-първо проверявам за разни такива гадини....
*
« Отговор #6 -: Август 28, 2006, 11:19:33 am »
Момичета, а винаги ли в една и съща лаборатория ви правят микробиологията? Правили ли сте си експеримента да занасете две микробиологии в две различни лаборатории? Защото често става замърсяване на пробата и лекувата нещо, което всъщност нямате....

*

tokador

• *
  • 25
  • [url=http://line.romanticcollection.ru][img]http:/
« Отговор #7 -: Август 28, 2006, 12:12:53 pm »
Аз ли4но не съм правила(не се е налагало),но сестра ми да...и... имаше разлика в резултата....
« Отговор #8 -: Август 28, 2006, 16:39:39 pm »
Благодаря ви!!
Това са ценни съвети за мен.
Все още не съм готова да тръгна по консултации за стерилитета (ако все още моята диагноза е стерилитет). Искам първо да съм на чисто!
А сигурно и това е причината!
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #9 -: Октомври 07, 2008, 17:41:48 pm »
трихономите може ли да са причина за мисед ?!
аз така...ни в клин - ни в ръкав...
ама...година след миседа...сега си пускам микробиология...като се готвя за ново икси...и изкочи това чудо...нямам никакви признаци...нито сърбежи, нито течение...и изобщо не знам това нещо от кога го имам и от къде го имам...и сега ужасно се притесних...
май ще го отлагаме...
*

Биби

« Отговор #10 -: Август 27, 2009, 14:32:16 pm »
здравейте , аз също имах мисед и една година след това при трета цитонамазка след мисда излязаха трихомони , това си мисля от два дни дали не са в основата на аборта
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #11 -: Август 28, 2009, 08:22:35 am »
здравейте , аз също имах мисед и една година след това при трета цитонамазка след мисда излязаха трихомони , това си мисля от два дни дали не са в основата на аборта
Все пак не знаеш кога си се заразила, може да е след миседа. Инкубационния период е от 3 до 20 дни. Може скоро да си се заразила
Обикновенно трихомоните при жената предизвикват доста неразположение - няма как да не разбереш
ако наистина имаш тихомони - изследвай се и за др.причинители - може да си със смесена инфекция /не искам да те плаша/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #12 -: Април 21, 2010, 16:03:43 pm »
Здравейте! При мен също имаше подобен проблем с трихомони който смятам вече за решен.И двамата с партньора ми пихме ФЛАЖИЛ, той пи и УРИНАЛ за прочистване ,аз си слагах и вагинални таблетки ГИНАЛГИН .Освен, че е неприятно има и сърбеж пречи и на секса води и до стерилитет.По време на лечение пълно въздържание от полови контакти.