0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Много се радвам, че го има този сайт! :DЗащото има с кого да споделиш и да попиташ за неща, който те вълнуват.
Ние от доста време не се пазим и от скоро(5-6 месеца) работим по въпроса за бебе.Искам да кажа , че съм изчела целия форум и първите признаци най-вече, но този месец имам странни признаци ( не смея да мечтая , че нещо може да е станало,после е много неприятно, когато дойде М)- забелязвам ,  че от 3 вечера не мога да спя, когато се замисля от два дена не ми върви кафето (а сутрин една чаша не ми стигаше) и тази сутрин когато си купих баничка направо ми се повдигна от миризмата и.По календара на Зачатие трябва да ми дойде днес и имам симптомите на ПМС от 2-3 дена.Гърдите ме болят,кръста също, обаче ми е тежко на корема ( все едно съм преяла).
Вие какво ще ме посъветвате? Не смея да си помисля за бебе, а много го искаме. А ако само си въобразявам ,че съм бременна?
« Последна редакция: Август 27, 2006, 14:18:42 pm от Мели »

*
Re: Здравей те!
« Отговор #1 -: Август 26, 2006, 16:14:04 pm »
Спокойно мила, каквото и да е до седмица ще разбереш... Търпение малко  :D
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #2 -: Август 26, 2006, 16:40:38 pm »
desii изчакай ден -два и ако не ти дойде направи си тест!
По принцип ПМС и бременност в начало много си приличат!Дай боже да е станало!!Успех мила! :D
*
« Отговор #3 -: Август 26, 2006, 16:48:26 pm »
Благодаря !!! :D Смятам да изчакам още няколко дни и ако не ми е дошло ще направя едно тестче.Но малко се съмнявам да е положително , защото този месец не се старахме много .....като се замисля. :( Може от желанието да забременея си въобразявам.
« Последна редакция: Август 26, 2006, 16:51:05 pm от desii »

« Отговор #4 -: Август 27, 2006, 12:03:15 pm »
Благодаря !!! :D Смятам да изчакам още няколко дни и ако не ми е дошло ще направя едно тестче.Но малко се съмнявам да е положително , защото този месец не се старахме много .....като се замисля. :( Може от желанието да забременея си въобразявам.
Миличка хайде дано при тебе вече да е станало това толкова желано от всички ни  preggo! При всички положения да пишеш за резултата! Искрено се надявам  да е положителен! Успех! :balk_103:
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: Здравей те! (съмнение за бременност - бел.мод.)
« Отговор #5 -: Август 28, 2006, 10:04:28 am »
Абе това самовнушението е много кофти работа. Чувала съм случай за жена дето от внушение вече започнал да й ръсте корема даже 8O. Дано при теб да е станало наистина. Пиши какъв е резултата.
*
« Отговор #6 -: Август 28, 2006, 12:38:47 pm »
И аз ти пожелавам успех :D.Да пишеш какъв е резултата :wink:
« Отговор #7 -: Август 28, 2006, 20:52:25 pm »
Мила от сърце ти желая положителен тест.Не мисли постоянно за това а карай по спокойно-храни се по малко но по-често.Яж повече плодове и зеленчуци и избягвай мазните и тежки храни.Можеш да си направиш кръвен тест или да изчакаш и да направиш тест за бременност.Стискам палци.УСПЕХ!!!
Това,което не ме убива ме прави по силна!
*
« Отговор #8 -: Септември 01, 2006, 08:45:59 am »
Вчера направих теста и беше отрицателен,а тази сутрин ми дойде :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

*
« Отговор #9 -: Септември 01, 2006, 09:32:18 am »
Desii, по-спокойно! Следващия път ще стане! Не се отчайвай!
Успех, мила! :cuddle:
*
« Отговор #10 -: Септември 01, 2006, 09:35:22 am »
Благодаря! Пожелавам на всички другия месец да се хвалите всички!! :D

*
« Отговор #11 -: Септември 03, 2006, 12:41:23 pm »
МОМИЧЕТА ПРИ МЕН ВСЯКА МЦ Е БОЛЕЗНЕНА ПРЕДИ ДА МИ ДОИДЕ ГЪРДИТЕ МЕ БОЛЯТ МНОГО.СЕГА ОБАЧЕ НЯМАМ МЦ СИМПТОМИ ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ЧУВСТВАМ Е БОЛКИ НИСКО ДОЛУ В КОРЕМА.ДНЕС ТРЯБВА ДА МИ ДОИДЕ СТИСКАИТЕ ПАЛЦИ НЕ ИСКАМ ДА МИ ДОИДЕ ПАК