Момичета, извинявайте, че толкова късно се включвам ама предния път нещо съм изпуснала питането на Джам за клапите, но нямах няколко дни нет и нямах време да изчета всичко. Аз си купих помпата на Авент след като съсипах тази на Чико за 4 дни. Имам 2 резервни клапи още в комплекта, едната мисля да я ползвам, защото първата след интензивната употреба нещо вече взе да изпуска, минава през отвора и отива при мембраната. На някой това случвало ли му се е? Другата засега е свободна.
Cygnus, ние случайно почнахме да дяваме от Омнео-то. Просто бяхме решили да купим една кутия мляко каквото и да е и пратих сестра си на пазар. Обаче след цял ден реване като дойде педиатърката се оказа, че нямам достатъчно кърмо и почнахме да даваме от него. След това аз реших да минем на Нутрилон-а като по-евтин вариант и не знам дали защото е на същата фирма, но тя въобще не усети разликата.
Аз също пия чая на ХИП, но впечатляващ ефект не съм усетила. Купих си за0,88 лв някаква българско лактогонно средство, производство на Сд "Шарккови и сие" (това ли е бълг. чай, за който говорите?), от утре започвам да го пия и ще докладвам ако усетя ефект.