0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: За мен и за моята лудост
« Отговор #20 -: Август 28, 2006, 20:18:19 pm »
Рали, късмет миличка!  :bighug:
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #21 -: Август 28, 2006, 21:34:36 pm »
Мила,Рали ! Неможех да не се включа и аз по темата. Минах през това преди няколко месеца. Знам как се чувстваш ,повярвай ми...Вече почти не пиша тук,но много обичам всички момичета и немога да напусна сайта ,надявам се ,че и ти няма да го направиш.
 Отдръпнах се  малко встрани,но пак влизам почти всеки ден и със сълзи на очи чета как още някое момиче е успяло и как другите не се предават !!!
Всички тук са невероятни и знаят какво е да имаш истински проблеми . Това калява и прави човека по-силен и устойчив.
Искам да знаеш,че те разбирам прекрасно...знаеш,че постъпваш правилно,но ужасно боли ...за всичко ,което оставяш зад теб - всички хубави и лоши моменти и си мислиш "Боже как мога ? Дали ще издържа ? "...Знам. И се опитваш да си силна и да се усмихваш ,въпреки всичко. Няма да ти е лесно,но това е по-малкото зло. Сега имаш много пътища пред теб.
Хубаво е ,че имаш подрепата на приятелите си,още по-хубаво е,че си се влюбила и... ще видиш ,че всичко ще е наред.
Ако имаш нужда от подкрепа ще ти помогна с каквото мога.
Ще ти пиша на лични . Успех ,мила !  :hug2:
« Последна редакция: Август 31, 2006, 19:55:55 pm от Eli_ »
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #22 -: Август 28, 2006, 22:28:55 pm »
Мила Рали !За да вземеш толкова важно решение ,значи си имала основателна причина!Явно не сте един за друг!поздравявам те за смелостта......не всеки би се отказал от материални удобства и сигурност в името на щастието!Послушай сърцето си и продължи напред!......защото там някаде те чака твоето щастие!!!!
Ралинка миличка от все сърце ти желая в най скоро време да подредиш живота си в правилна посока и да намериш най-голямото щастие на света......ти го заслужаваш!!!!! :bighug: :balk_21:
« Отговор #23 -: Август 29, 2006, 12:32:13 pm »
  Рали, направо изтръпнах (физи4ески ) като про4етох първото изре4ение!
  Не знам дали си видяла, но аз ти писах на ли4ни преди 2-3 дни, понеже наистина из4езна от форума.
  Моми4е, ти си истински 4ОВЕК - който се оби4а, който има душевност и вяра в живота, и в себе си!
  Дерзай мила, нека Господ те закриля и окриля! ще се върнеш ти един ден в този форум, но за да ни съобщиш директно благата вест!

Дай ми телефона си, моя ти го бях пратила, ще ти го изпратя пак на ли4ни.
*
« Отговор #24 -: Август 29, 2006, 17:04:31 pm »
Рали, успех. Дано всички негативи останат назад и от сега нататък да ти се случват само хубави неща. Надявам се, бързо да стъпиш на крака и продължиш напред. Ти си много смела и заслужаваш много. Чао и успех.
*
« Отговор #25 -: Август 29, 2006, 17:45:06 pm »
Рали успех, ти си знаеш най добре за решението, което си взела и дано това е най доброто за теб. Ние те подкрепяме.Успех. :bighug:
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #26 -: Август 29, 2006, 17:47:03 pm »
Смело момиче, браво, важното е че навреме си разбрала какво точно искаш и си имала куража да го направиш. Успех, мила, пожелавам ти късмет с новата любов или с някой друг прекрасен мъж, който чака теб някъде там :D
« Отговор #27 -: Август 29, 2006, 18:13:57 pm »
Рали,бъди много щастлива!
Не се познаваме лично,но много пъти си ми помагала и си ми вдъхвала надежда!Ти наистина си изключителен човек!
Бъди много,много силна! Бих искала и аз да ти вдъхна мъничко кураж и сила сега!
:bighug: :blowingdust:

Любовта на човек към човека-това е може би най-трудното,което ни е дадено,крайността,последното изпитание и доказателство...
*
« Отговор #28 -: Август 29, 2006, 21:17:14 pm »
Пожелавам ти да откриеш това, от което се нуждаеш много скоро!
Късмет!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #29 -: Август 31, 2006, 08:16:43 am »
Късмет! :D
*

balmi

« Отговор #30 -: Август 31, 2006, 10:44:29 am »
Бъди много щастлива от тук нататък и много целувки !!!!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #31 -: Август 31, 2006, 10:52:40 am »
Рали :balk_21:Нека силата бъде с теб! :youwoman:Сбъдни мечтата си! :blowingdust:
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #32 -: Август 31, 2006, 11:38:37 am »
Рали,ти си много смела и заслужаваш много щастие и любов-пожелавам ти ги с цялото си сърце!
<br />
« Отговор #33 -: Август 31, 2006, 17:03:29 pm »
...Вече почти не пиша тук,но много обичам всички момичета и немога да напусна сайта ,надявам се ,че и ти няма да го направиш.

Рали, извинявай за офф-а,

Еличка, липсваш ни бе миличка! Драсвай по някой ред от време на време, добре ли вървят нещата при теб?
Поздрави :D
Благодаря ти, Бени!

*

Любс

• 418
  • Имам си една мечта....
« Отговор #34 -: Септември 01, 2006, 21:50:25 pm »
Късмет, Рали, от тук напред!!!   :D
No body is perfect, i`m NOBODY!!

« Отговор #35 -: Септември 02, 2006, 12:43:46 pm »
Рали, решението което си взела е трудно, но като го вземеш олеква.
Сега, напред и  КЪСМЕТ!
« Отговор #36 -: Септември 02, 2006, 13:37:05 pm »
Рали, ти си силна и смела жена.
Няма да пиша по темата... просто искам да ти пожелая цялото щастие на света и винаги да се чувстваш желна, обичана и специална.
Желая ти никога усмивката ти да не слиза от красивото ти лице!
 :bighug:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #37 -: Септември 02, 2006, 13:48:31 pm »
Защо ли ми се струва, че това разделяне е временно?
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #38 -: Септември 03, 2006, 23:08:56 pm »
Благодаря ви на всички за милите думи, подкрепата и изразените мнения.

:youwoman: :bighug: :balk_21:
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #39 -: Септември 03, 2006, 23:13:07 pm »
Успех!  :balk_103:

lb2f