Aз и мъжът ми сме правили изследвания в Лина и мисля, че при някои резултати има известна достоверност.Но много лекари се отнасят с недоверие към лабораторията и сигурно има защо. Казват,че Костадинов рядко прави сам изследванията, в повечето случаи работят лаборантките. А за Тошкина казват, че е изключително съвестна и прецизна, но сигурно и там понякога има неточности.
И аз имам съмнения към Лина заради следния случай. Отивам за първи път да си изследвам репродуктивни хормони и на щитовидната жлеза.Момичето на компютъра ме пита на кой ден ми е казал док да ги пусна.Да, ама док ми ги написа на един лист и не ми обясни , че се пускат в различни дни. Викам-ще питам лекаря. Една, явно по-старша, ми измъкна листа от ръцете и вика на момичето:"Абе, я не се обяснявай.Пускай ги така, кво ти пука" Казвам-ама ако трябва да не са днес, ще питам. "Не, не-докторът иска да ги види така-информативно."
После разбрах, че половината от хормоните съм ги пуснала не когато трябва и хубавичко се изръсих за още изследвания.
Как да вярваш на лаборатория, в която има хора, работещи на принципа "Кво ти пука", изказан нагло пред пациент!