0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

пепина

хламидия
« -: Август 28, 2006, 20:56:22 pm »
Здравайте мили момичета!много се радвам че такива добри хора по света,които успяват да вдъхнат живот на околните.Като всички вас и аз искам да стана мама ,но не се получава.Изгоряха ми раничка на шийката на матката и страшно съм притеснена дали това не дава отражение.след като ми изгоряха раничката след 3 месеца ходех на преглед и докторката каза 4е всичко е наред.направи ми колпоскопия и цитонамазка и каза че жсичко е наред но е ето нищо не с е получава.ако цитонамзката ти е добре може л ида имаш хламидия?Задавам ви този вапрос защото чета всичките теми и си намирам на всичко симптоми и страшно повече се депресирам.ДАйте ми някакъв съвет какви изследвания да си направя.
Re: хламидия
« Отговор #1 -: Август 28, 2006, 21:01:35 pm »
Пепина, чрез цитонамазка не се открива хламидия.Направи си тест за хламидия-чрез церв.секрет, чрез кръв...Партньорът ти също нека се изследва.Хламидията е изключително подмолна, лечение има , но е важно да е и от двамата.
Има десетки теми в Зачатие  за хламидиите.
Успех  и да пишеш  за резултатите.Дано са отрицателни.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #2 -: Август 28, 2006, 21:08:17 pm »
пепина мила задължително се изследвате за хламидия и двамата!!!!!
Спермограма на половинката правихте ли???????Има  значение и каде я правиш!!!Не всички лаб. са надежни!Най добре в клиника по стерилитет!
Между друго от колко време правите опити????????

Ову проследявахте ли чрез фоликулометрия поне 2-3 месеца????
Хормонални изследвания правихте ли?????Щитовидна жлеза проверена ли е????Проходимос на тръбите????Микоплазма.токсоплазмоза,рубеола????? :D
*

пепина

« Отговор #3 -: Август 28, 2006, 21:14:44 pm »
Здравей ади!!!Кажи ми мила къде да ида да си ги направя изследванията за хламидия.На коя лаборатория да се доверя
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #4 -: Август 28, 2006, 21:20:29 pm »
Здравей ади!!!Кажи ми мила къде да ида да си ги направя изследванията за хламидия.На коя лаборатория да се доверя
Пепина от каде си??????Ако си от София можеш да го направиш в  Цибалаб !А за спермограма ...правихте ли я???????
« Отговор #5 -: Август 28, 2006, 21:24:56 pm »
Оо, недей в Цибалаб, че и моите хламидии са там, отрицателни са слава богу, но все ме гложди съвестта /да не кажа параноята, но аз съм си такава/, защото за Цибалаб има много неласкави коментари. По-добре в Кандиларов или Бодимед! Успех, дано да са отрицателни!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

пепина

« Отговор #6 -: Август 28, 2006, 21:46:33 pm »
В цибалап нали кръвен тест може да се разбере дали имаш хламидия.кой тест е по-надежден кръвния или секрет от влагалището
« Отговор #7 -: Август 30, 2006, 12:43:07 pm »
Здрасти на всички момичета  :D Тъй като и аз и май систър ходихме на преглед за хламидии в Пловдив мога и аз да кажа нещичко.Чичо доктор ни прегледа,взе ми секрет от влагалището също и на сестрата,оказа се че след 3 часово чакане и даване на пари на всяко гише на което се спреш,че аз съм чиста а май систър НЕ ........идеше ми да го  :bonk: ...но това е положението  :balk_91: ...все пак той е лекар и си разбира от работата ......в момента е на лечение,но да знаеш това нещо е много упорито :balk_154: и се нуждае от време за да се махне.

*

пепина

« Отговор #8 -: Септември 03, 2006, 12:04:24 pm »
Здравей мария-магдалена!какво сте чувствали със сестра ти че сте отишли на преглед за хламидии.Какви са ви били симптомите?Благодаря ти предварително
« Отговор #9 -: Септември 03, 2006, 12:16:05 pm »
Здравей Пепина  :hello: Трябва да ти кажа първо,че мина много време докато разберем какво ни има.На мен ми течеше много бяло течение и парене при малка нужда,а на сестрами същото но придружено с болки в корема и таза.Аз съм имала възпалени яйчници,а за съжаление сестрами "хламидии".Ако съм ти помогнала поне малко ще се радвам  :P чао и да пишеш  :flower:

*
« Отговор #10 -: Септември 04, 2006, 14:47:20 pm »
здравей,пепина!!!остави тези самостоятелни изследвания от изказване на една лекарка.ако си решила,да ставаш мама-консултирай се със специалисти в тази област,те самите ще ти назначат това от което се нуждаеш.не е нужно предварително да се настройваш към нещо.
има доста материал по тази тема.
по-принцип хламидията протича почти без симптоми.
« Отговор #11 -: Септември 05, 2006, 11:13:31 am »
Съгласна съм с Дечка !  :)

*

miloto

« Отговор #12 -: Септември 05, 2006, 15:41:18 pm »
Az pravih izsledvane na hlamidia pri Kandilarov, sas sekret, ne s kravna proba. Okaza se parvia pat +, a sled ednomesechno lechenie -. Majat mi sashto se pregleda i niama nishto. Chuvala sam,. che hlamidiata e trudno da se izlekuva samo s ednomesechno lechenie, no v kraina smetka zavisi koga e hvanata,dali e v nachaloto ili na po-kasen etap.
No tova e goliama prechka za zabremeniavane, i triabva da se izchisti zadaljitelno.

Uspeh

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Март 17, 2007, 08:48:43 am от Lali »