0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

НОВО ДВАЙСЕ
« -: Август 29, 2006, 20:39:29 pm »
Ново двайсе. Днес мисе обадиха от клиниката да бягам да взема лекарствата,защото спират програмата. И в нашия загубен град , само една аптека можела да ги достави. Когато отидох в аптиката и се разговорихме с аптекаря каза че, ако бях отишла утре щял да ме върне.Така че си взех лекарствата на косъм.
Re: НОВО ДВАЙСЕ
« Отговор #1 -: Август 29, 2006, 20:49:44 pm »
derrrr, кофти е новината но днес и други писаха, че са в твоето положение :? виж тук http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=5559.msg112922#msg112922
Обещах на Ganka:)
« Отговор #2 -: Август 30, 2006, 10:04:28 am »
Дерр, добре че в крайна сметка си успяла да ги вземеш!!
Ей, ще ни побъркат тези хора, преди да ни "помогнат" :?
Благодаря ти, Бени!

*

balmi

« Отговор #3 -: Август 30, 2006, 11:39:34 am »
А бе тия хора акъл имат ли? Как може да отказват лекарства след 31,08,06 на вече одобрени протоколи !!! Какво ли още ще ни сервират?! :bonk:
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #4 -: Август 30, 2006, 14:24:41 pm »
Простотията е пълна… :balk_159:
Безотговорността е безгранична... :balk_149:
Как може да чакаш 5 месеца касата да ти разгледа документите и накрая когато си одобрен, да загубиш отпуснатите лекарства, заради някакво глупаво решение, взето от някой “умник”.
И аз съм от одобрените, които касата се опитва да прецака. Вчера си поръчах лекарствата в една аптека, днес ми казват, че в нито един склад и при нито един доставчик няма такива медикаменти. Направо щях да умра от нерви. Сега съм ги поръчала в аптеката, която ми препоръча касата, от там ме увериха, че няма да има проблем, но аз докато не ги взема – няма да се успокоя.

Чудя се как може тия хора така да си играят с нервите ни.
И вместо да ни помогнат, те по всевъзможни начини се опитват да ни приберат парите, да ни направят луди и, с извинение, да ни нахакат един по-голям! :bonk:
*
« Отговор #5 -: Август 30, 2006, 15:56:50 pm »
Баси ужаса...
Аз също се разтичах, и то благодарение на вас, прекрасни и по-прекрасни момичета  :youwoman:, и тъй като в милия ни Благоевград има май само една аптека, която работи по въпросните протоколи - ми взеха рецептурната книжка и протоколите и ми казаха да им звънна в понеделник - едната мила лелка в аптеката даже не знаеше за що иде реч, моля ви се  :evil: - то и другата толкова знаеше, та ще видим каква ще я свършат...
То бива простотия, ма това на малоумие вече прилича...