Здравейте момичета!
Опитах се да изчета всичко по въпроса за хиперстимулацията във форума, но все пак искам да споделя с вас и моя проблем като се надявам да ми помогнете (както виждам сте правили много!)
Имам диагноза ПКЯ, поставиха ми я когато бях на 17г. и от тогава до преди година пих протовазач.Вече съм на 26 год и с моя мьж искаме бебче...спрях хапчетата и естествено започнах да правя кисти. МОят лекар започна стимулация с клостилбегит и меногон, но след 2 таблетки клостил и две инжекции меногон започнаха адски силни болки в десния яйчник. Лошото е 4е се лекувам в Плевен, а съм от Търново и връзката с моя лекар е най-4есто по телефона. След като болките продьлжиха почти цял ден, с малки прекъсвания, изкарах някак си ноща и на сутринта отидох при личната си лекарка, защото вче се бях поизплашила. Кръвните ми изследвани и урината не показах нищо тревожно, но болките продьлжиха докато не се наложи вечерта да ида до бърза помощ,защото наистина едва стоях от огромните болки, които се бяха пренесли и върху бъбрека (все в дясно).
Не искам да ви разказвам какво отношение получих в тьрновската болница,особено от дежурния гинеколог др. Йорданов, който цитирам каза :"Какво правиш тука,бе душа, като се лекуваш в Плевен? Аз знам какво ти е, но няма да ти кажа, защото не съм в 4астния си кабинет..." това придружено с много цинизми и грубости...тъжно е,защото мен адски много ме болеше и просто исках помощ..но както и да е...Изписа ми Волтарен и ме пусна да си ходя.
На другия ден ходих до Плевен и там моя лекар каза, че е станал лека хиперстимулация, видя 3 фоликула на десния яйчник и два на левия и каза, че сега ще чакаме да се спукат...
Вечерта пак ме боля много...момичета,до кога ще продьлжи тази болка...седа и само чакам да усетя ужасното пробождане в яйчника и тьпата болка в бъбрека...наистина, незнам..но сьм много уплашена...
Получи се дълго и дано не съм ви отегчила, но наистина ме е страх и ще се радвам,ако споделите при вас как е било и кога най-накрая ще отминат тези болки...Дали не трябва да съм под постоянно наблюдение?
Благодаря ви!