denito,завишените тромбоцити и фибриногена се установяват от ПКК и куагулационния статус на кръвта (вр. на кървене, вр. на съсирване, протромбин, INR, фибриноген). Ако си на антикуагулационна терапия, трябва всеки месец да си следиш статуса.
Аз също пия аспирин от 75 мг. и слагам фраксипарин 0,3 от деня на + тест. Тъй като при същата схема, направих спонанен аборт 1я път, след него направих иминологични. Антителата и НК клетките бяха на граничните граници и доц. Конва препоръча и вливане на имуновенин. През септемвари забременях за 3ти път и веднага почнах аспирин, фраксипарин, селен и направих имуновенин 2 пъти през първия триместър. Само да отбележа, че преди вливането антителата бяха отрицателни и НК клетките ми бяха влезли в норма, но въпреки това направихме вливането за всеки случай.
Аз съм при др. Стаменов и той не е съгласен да пия аспирин, казва, че ако недайси Боже стане беля и получа кървене, с аспирина трудно ще го спрем. Не смея да го спра още, тъй като, въпреки фраксипарина и аспирина, последния път фибриногена и INRто показват сгъстяване на кръвта. Ако и следващия път е така, ще говоря с доц. Конова дали не трябва вдигане на дозата на фраксипарина.
morkovche, малко ти остава на теб. Стискам паците всичко да мине наред. Ти до последно ли ще слагаш фраксипарина?