0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

БРЕМЕННА ЛИ СЪМ ИЛИ НЕ СЪМ :)?
« -: Август 31, 2006, 11:58:51 am »
Помощ...направо незнам какво да правя.Тябвяше да ми дойде на 15 август при цикъл на 31 дни....Днес е 31..15 дни си е сеиозно закъснение не мислите ли?Незнам какво да мисля предния месец ми закъсня с 10 дни, правих тест - отрицателен, ходих на преглед в Павителствена правиха ми ЧХГ - нищо. Нормален преглед - ОК, влагалищен -ОК, ехограф и там всичко наред....и този месец пак закъснение...не съм правила тест защото си мисля, че нямам как да съм забременяла не, че мога да си определя овулацията с този нередовен цикъл...иначе гърдите с зърната са ми адски подути и ме болят, корема ме свива..нервна съм.При пъвата бременност нямах никакви симптоми... някакви идеи или съвети МОЛЯЯЯЯ!!!!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: БРЕМЕННА ЛИ СЪМ ИЛИ НЕ СЪМ :)?
« Отговор #1 -: Август 31, 2006, 12:01:06 pm »
Направи тест за бременност.
*
« Отговор #2 -: Август 31, 2006, 12:03:05 pm »
Здравей, защо мислиш, че няма как да си забременяла?Ако не сте правили кекс е ясно :lol:, но имаче всичко е възможно. Направи тест - с такова закъснение няма как да не отчете.
*
« Отговор #3 -: Август 31, 2006, 12:07:13 pm »
Първо обикновен тест, после кръвен ЧХГ. Много вероятно е да си бременна, ако сте пробвали. Може и киста да си направила.
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #4 -: Август 31, 2006, 12:12:06 pm »
хмм...правихме си но малко след като ми свърши предния и после аз заминах с детето на моренце.При прегледа в Правителствена снимката от ехогафа ми показва фуликул D1 1.78cm D1 1.41cm и Lt ov-L 3.50cm Lt ov-H 2.08cm някой може ли да ми каже какво значи това?
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #5 -: Август 31, 2006, 15:37:51 pm »
А докторът, който те гледа на ехограф, какво каза?

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #6 -: Август 31, 2006, 15:48:07 pm »
Нищо не каза само ,че всичко е наред :(
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #7 -: Август 31, 2006, 15:56:11 pm »
В такъв случай ще те посъветвам да задаваш на гинеколога си въпроси и да не го оставяш да се измъква само с "всичко ти е наред". Аз ще ти кажа какво означава цифрите на снимката, но много по-важно е какво вижда той в реално време, а не само това, което е дал на снимката.

Първите два размера са на фоликула (в зависимост от цикъла трябва да се прецени дали е с нормални размери или не). Вторите два размера са дължина и ширина на левия яйчник (нормални са).

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #8 -: Август 31, 2006, 16:00:53 pm »
Хиляди благодарности :)
« Отговор #9 -: Септември 01, 2006, 13:59:00 pm »
днес съм най-най-щастлива беменна съм )
« Отговор #10 -: Септември 01, 2006, 14:04:25 pm »
ЧЕСТИТО-О-О-О-О!!!!!Това е супер. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност.
« Отговор #11 -: Септември 01, 2006, 14:07:05 pm »
ЧЕСТИТО!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #12 -: Септември 01, 2006, 14:08:16 pm »
Честито, Мушоронче!
Лека и безпроблемна бременност и едно прекрасно  :babyflips: накрая.
*
« Отговор #13 -: Септември 01, 2006, 14:11:25 pm »
Честито за чудесната новина! От сърце ти желая лека бременност и още по-леко раждане! Дано от тук нататък всичко да е наред! Късмет!
*
« Отговор #14 -: Септември 01, 2006, 14:14:09 pm »
Ами, честито тогава :P :P :P :P :P Лека бременност и  да повлечеш крак!!!!
« Отговор #15 -: Септември 01, 2006, 16:50:42 pm »
Честито!!!

Лека бременност и здраво и красиво бебче като му дойде времето  :D
« Отговор #16 -: Септември 01, 2006, 16:51:43 pm »
Честито и от мен! :balk_7:
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #17 -: Септември 01, 2006, 17:01:44 pm »

Честито за хубавата новина!
Лека бременност и безпроблемно раждане!

*
« Отговор #18 -: Септември 01, 2006, 17:18:31 pm »
честито лека бременост
« Отговор #19 -: Септември 01, 2006, 17:20:00 pm »
Благодаря на всички самата аз още не мога да го осъзная защото този месец изобщо "не сме се старали" явно съм в самото начало защото ми казаха след 10 дни да отида да поверят сърдечния ритъм.Заради болките в корема ми изписаха но-шпа, дуфастон и фолиева киселина.Малката ми принцеса умира от кеф,че ще става кака, а таткото още не знае ще го изненадам като се върне от работа. На всички искам да пожелая здраве и щастие, а на тези които бебеправят...да бъдат търпеливи защото понякога когато най-малко очакваш..... :lol: :lol: :lol: