0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

кафеникаво течение
« -: Септември 01, 2006, 02:44:18 am »
Здравейте милички!Дълго не съм писала но имах проблем - нямах нет.От тази сутрин имам кафеникаво течение-като шоколад.Месец август цикъла ми дойде на05.08.По изчисленията в календара трябваше да ми дойде на 03.09-защото за август имам 3 дни закъснение спрямо м.юли.ЧУДЯ СЕ ДАЛИ ЩЕ Е ЦИКЪЛ ИЛИ НЕЩО НЕ Е В РЕД????  :roll: :roll: :roll: :bonk: :bonk: :bonk:При предишната бременност имах също кафеникаво течение около датата на цикъла и то цели 3 месеца.Брагодаря Ви предварително?УСПЕХ НА ВСИЧКИ И СКОРОІСАМО ХУБАВИ НОВИНКИ!! :bfp: :babbycarrage: :babbyc:
Това,което не ме убива ме прави по силна!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: кафеникаво течение
« Отговор #1 -: Септември 01, 2006, 07:17:25 am »
Здравейте милички!Дълго не съм писала но имах проблем - нямах нет.От тази сутрин имам кафеникаво течение-като шоколад.Месец август цикъла ми дойде на05.08.По изчисленията в календара трябваше да ми дойде на 03.09-защото за август имам 3 дни закъснение спрямо м.юли.ЧУДЯ СЕ ДАЛИ ЩЕ Е ЦИКЪЛ ИЛИ НЕЩО НЕ Е В РЕД????  :roll: :roll: :roll: :bonk: :bonk: :bonk:При предишната бременност имах също кафеникаво течение около датата на цикъла и то цели 3 месеца.Брагодаря Ви предварително?УСПЕХ НА ВСИЧКИ И СКОРОІСАМО ХУБАВИ НОВИНКИ!! :bfp: :babbycarrage: :babbyc:
Всеки месец/МЦ/ е сам за себе си - два , три дена промяна в дължината на МЦ е нормална. Дано да е станало. Просто трябва да изчакаш.
Бт ако е паднала - няма бременност, но ако продължава да е висока има вероятност и да е просто зацапване / да си бременна/.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #2 -: Септември 01, 2006, 16:47:08 pm »
Момичета, а това кафеникаво зацапване не е ли опасно, особено в случай на бременност :?? На какво може да се дължи?
« Отговор #3 -: Септември 03, 2006, 03:11:16 am »
Ужааас цъфнах. :balk_146: Ама няма да се даваме и да се удавиме!!То и надеждата последна умира.На всички късмет и само хубави новинки  :bfp: :crossfingers: :babbycarrage:
Това,което не ме убива ме прави по силна!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #4 -: Септември 03, 2006, 08:53:15 am »
Съжалявам...Е, нов цикъл - нов късмет. :D ...Успех

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум