той е на принципа-ако стане, стане, като не-майната му!
Повечето мъже са на този принцип,както и моя.Сега ми е обещал да направи спермограма,но от негова страна излиза все едно:добре айде,ще ти угодя на тази прищявка,че да спреш да ми пилиш!Не го казва в прав текст,но нали го виждам
Мимка,не се ядосвай толкова!Ще го видиш,че ще отиде да се изследва!Мъжете са големи пъзльовци и това е в основата за повечето скандали при нас.Да знаеш,че никак не му е леко.Първо го е страх от самия преглед,второ го е страх от резултата и трето страх, да не би той да е причината,че вашето бебче не става.(Леле имам чувството,че не говоря за мъже,а за малки паленца
).Не се карайте за това,или поне за известно време!Остави го да размисли.Един такъв преглед за тях е голям шок и особено,когато няма видима причина да се подложат на прегледа.Може след няколко дни да прояви желание самичък.Ако не,аз винаги го удрям на чувства и той миличкия се чувства зле,като плача и става на моето(поне за сега)!Знам че доста често моето ме мисли за луда и си ми го казва.
Един пример ще ти дам!През лятото го боли гърбът и постоянно ми се повтаря-Ох,писо,боли ме!А,аз-дай да те намажа! Той-А не ,то ще ми мине като на куче!Така,няколко дни!Една вечер ,имах настроение за
и когато моята любов се завъртя да ме целуне, се сецна!То не беше пъшкане,не беше чудо!Аз нали съм си гадина и понеже ме дояда на него,точно в този момент да се сецне,без нещо да му кажа и без да му съчувствам си сложих тапите в ушите и се обърнах на другата страна.След 15 минути се направих на дълбоко заспала,а всъщност го слушах как си пъшка.Пъшкаше по-силно,за да го чувам и с тапите
.
Ти се успокой,знам че е трудно,защото се подлагаме на какво ли не,а те само се лигавят или се правят на големи мъже,ама са си такива.Само не му викай,че ще се афектира още повече.Иначе добре си го подредила с това
защото за мен желанието за дете е много по-силно от чувствата ми към него и аз задължително ще имам дете, но както вървят нещата, няма да е от него.не защото няма нужните показатели, а защото не иска да направи елементарно усилие за това да стане баща.
И аз правя такива изказвания и обикновено помагат,ама да видим!
Мъже!!!