А ние като сме огнени същества под един покрив?Той Лъв,а аз Овен?
Аз си говоря надъхана, пълна с мечти и готова за действия, а той ми вика "да добре" и заспива.Е да,ама тогава нервите ми не издържаха(седмица преди сватбата) и го събудих ,вдигнах му един лют скандал.Той седя и ме гледа сънено и като си отвори и той устата стана страшноооо.Е вярно че на другият ден ми се извини с цветя и вечеря в ресторант.Но поне му показах,че съм истинско "рогато" и не си оставям "коня в реката".Женени сме почти от 5 години но освен едно скарване заради проблема с фертилността друго нямаме.Просто го научих отрано че трябва да се съобразява с мен ,моите емоции и моите решения.Обичаме да си поспорваме по някои въпроси ,но той гледа да отстъпва,щото иначе ще будува до сутринта да ми слуша речите и мотивите за действие
.(от личен опит съм забелязала че мъжете са много добри с външната ориентация ,но относно мисловната ориентация
)Та затова толкова надълго му обяснявам.Докато на една жена мога да й кажа всичко това сбито за 5 минути и да ме разбере...Ама мъже,какво да ги правиш?
Каквито сме си ги избрали,такива са останали(в повечето случаи).Поне знаеме че компенсанторно са по-добре в някои други области и това ни успокоява.
П.П.А аз понякога си задавам въпроса ,дали и те ни коментират по същият начин и дали не ги отблъскваме по някакъв начин с многословието си????