Аз имам същия проблем. ............. Последно ходих при Александров, разбрахме се за цветна снимка, но когато му се обадих да се уточним отказа да я прави и напълно се отчаях. Вече наистина незнам къде да ходя, но това че няма лекар, който да ми обърне внимание много ме тревожи, просто си губя времето.
Все едно аз съм го писала.
vertoletka, разбирам те напълно за по-долното ти мнение.
Eli_ , май си права, че е добре да се свържа с доцентката. Мен ме притесняваше и това, че тя е в Майчин дом и не работи със здравна каса, там цените съм чувала че са "супер" и малко комерсиалистка са я изкарвали. Докато при д-р Александров няма такова нещо, той не държи толкова на тези неща, но пък както писах по-горе беше много зает, той подходи много внимателно към мен, допадна ми като лекар /като моя лекар/, но имам чувството, че при него нещата не са много уредени..............Цветна снимка щеше да ми прави в окръжна, после каза, че нямал време и така......Оффф, а бе както и да е, ина4е много си го харесвам
, ама сякаш имам нужда от респектиращото светило Доц. Маркова
Малко ме побиват тръпки като спомена името, незнам защо......
Пандичка очарована съм, че си ме спомняш, мила мен не ме е страх за снимката, просто няма кой да ми я направи
.
както каза Ели поне ще отида при Маркова за началото, за някакъв план, цветна снимка или нещо друго, а след това може пак Александров да се върна, само да не се сърдят ихихихихихихихиих