Миличка, от това, което съм чела тук и в други форуми, мога да ти кажа, че в 90% от случите пишат точно това: "Гравидна децидуа. Хориални въси", а като настояваш да разбереш каква е причината, най-много да ти кажат, че става дума за хромозомна абнормалност и дотук. Дори и когато бременността е в по-напреднал стадии не винаги установяват и описват причината. Не би трябвало да е така, но реално лекарите приемат спонтанния аборт за доста често срещано явление и го приемат за нещо нормално и това не е само в България, а и в много други старни като САЩ например. Аз също съм имала спонтанни аборти и на фона на емоционалната ми болка, беше голяма мъка да уверя лекарите, че вероятно имам някакъв проблем и буквално ми се наложи да си изпрося имунологичните и генетичните изследвания. Накрая след сума ти разправии и заплахи се съгласиха да ме изследват! Съжелявам за преживяното. Надявам се следващият ти опит да е успешен и ти го желая от сърце.
z22, твоята история толкова много ме натъжи! Кажи ми, че с времето се чувстваш поне малко по-добре! А за това, което са ти казали лекарите-нямам думи! Къде са тези бездушници, за да не стъпвам никога там!!!