Здравейте, момичета!!! Анти-кардиолипин IgG 7.33(-),Анти-кардиолипин IgM7.89 (-), Aнти-2GPI – IgG, IgA, IgM 0.245 (-), Inhibin-B 23.75 (N>45 pg/ml), FSH 8.80 (до 12 mIU/ml), CA-125 9.4 (N < 35 U/ml). Това са първите ми резултати от Плевен. По видими причини повторихме инхибина и FSH. Inhibin-B 29.6 (N>45 pg/ml), FSH 9.82 (до 12 mIU/ml), това са новите резултати!!! Вижда се, че положението никак не е розово. Какво мислите вие? В най-скоро време трябва да обсъдим с док. как продължаваме при създалата се ситуация. На всичкото отгоре днес съм на ендокринолог заедно с резултати от изследвания, на които няма реф. граници, освен на FT4 и той е извън тези граници. Изследванията са правени в Кандиларов и моля ако някой си е правил там и има реф. граници да даде мнение по резултатите!!!FT4-9.01pmol/l реф. граници 12.0-22.0, TSH-11.56uIU/ml,TAT /A-TG/-334.7IU/ml,MAT /A-TPO/-375.2IU/ml. Това са резултатите, а преди да ги направя док. ми направи ехография и каза, че има изменение жлезата, но въпреки това не пречи тя да работи нормално и ще говорим чак като излязат резултатите. Днес ще видим какво ще каже. Много ми е притеснено и просто вече ми омръзна!!! Започваш да си мислиш, че си се преборил с нещо и излиза друго, много ми е криво!!! Съжалявам, че стана толкова подробно!!! Очаквам мненията ви!!!