Здрасти,
Днес взехме на сестра ми резултатите от лабораторията, даже пуснах тема в хормоналните проблеми
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=6152.0Оказаха се твърде завишени ТАТ и МАТ и много много искам да помоля
Вени , Ман, Надето и другите мацки с ТАТ и МАТ да погледнат темичката и да дадат акъл, че умирам от яд, че изгубихме толкова време вместо да си пусне антитела - година и половина след миседа чак. Тя е на 31 още ама все пак
За колко време горе долу могат да влязат в граници и дали ще се налага вливане.
Иначе аз вчера водих малките на преглед с ехограф за луксация, док каза, че всичко е наред ама практиката била да ги види и ортопед - някакъв Христов в първа поликлиника. А мойта личната педка естествено нищо не ми казва, аз я питам за този преглед, а тя "Ми добре е да се направи". А ма овца, аз откъде да знам, че трябва да сеправи, ами ако нямах интернет! Както и да е още малко ще я изтрая и ще я сменям или пък ще си правя успоредни прегледи на платен прием при друг педиатър.
Наде, я дай координатите на Калудова, моля те!
Гъбка, при нас колики имаше предимно Мимето след втория месец постепенно спряха. Давахме еспумизан капки , уригвахме по средата и в края, но ефект не знам дали имаше. Рев до 1-2 всяка вечер
Спокойно, отминават с времето.
Роминагам, режем ги с ножичка на ЧИко със заоблени ръбове, но пък тя реже доста плитка та понякога пак се задират. Много хубави снимки ! Пу- пу!
Лейди, както ти се струва невероятно сега ще се глведаш в огледалото и ще се чудиш ти ли си това? А после няма да ти остане време да се замислиш от работа! Ще видиш, че ще стане, вярвай в това. Аз се моля за всички ви непрекъснато! А и вече ви е ред с още няколко момичета !