0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Da ste propuskali cikul?
« -: Септември 11, 2006, 17:42:51 pm »
Ve4e vtori mesec ne mi idva, oba4e ne sum bremenna.Zapo4vam da pravia hormonalni izsledvania.Da se e slu4valo na niakoi drug? Sorry za latinicata.
Re: Da ste propuskali cikul?
« Отговор #1 -: Септември 11, 2006, 19:12:00 pm »
А при гинеколог ходи ли? Ако не си - отиди. И намери начин да пишеш на кирилица, във форума има Кредор.
« Отговор #2 -: Септември 11, 2006, 20:15:30 pm »
Да ходих и правих кръвен тест.Няма бременност.Не са ме гледали на ехограф все още.
« Отговор #3 -: Септември 11, 2006, 20:40:14 pm »
Смени гинеколога. Трябваше да те погледне на ехо досега.
« Отговор #4 -: Септември 12, 2006, 23:38:35 pm »
Аз съм в Англия и тук нещата се развиват много бавно :(Когато има новини ще пиша пак.
« Отговор #5 -: Септември 13, 2006, 09:35:01 am »
Ясно :(
« Отговор #6 -: Септември 24, 2006, 10:56:22 am »
Докторът се съмнява за менопауза :(.Правих още едни изследвания на хормоните.Другата седмица сум на два прегледа-частен и държавен.Все още не ми е дошло :(
*

ellysot

• 202
  • Животът не е навредил никому,но и почивката също!
« Отговор #7 -: Септември 24, 2006, 12:03:22 pm »
Менопауза :???Мила първо помисли са някакъв стрес,емоция,смяна на климат,пътуване..и друго sorry,за въпроса,но на колко години си?о(отговори си наум) :wink:
Аз съм на 32.В началото на годината пропуснах и аз цикъл,но с Primolut Nor го върнах в играта.
Има описани случай на менопауза и на 35год,това лично от Щерев съм го чула,но...я по позитивно!! :bighug:
« Отговор #8 -: Септември 27, 2006, 01:02:05 am »
на мен също не ми беше идвало от два месеца,но не бях бременна,коремът само ми се подуваше и имах болки в кръста;ходих на гинеколог,но той каза,че няма никаква причина за безпокойство  и че яйчниците са чисти.Преди три дни ми дойде-имах много изпити в унивеситета и след като приключиха, сякаш се успокоих,но мнението на личния ми лекар е да направя изследвания на щитовидната жлеза,затова и ти не отлагай с хормоналните изследвания,успех и ще чакам да пишеш :)
« Отговор #9 -: Септември 27, 2006, 23:32:35 pm »
Здравейте отново.Новините са следните:наистина съмнението за менопауза е доста голямо, хормоналните изследвания не са добри.Направо казано дисфункция на яй4ниците.Ще запо4на хормонално ле4ение за половин година, за евентуално възстановяване на цикъла.Аз съм по4ти на 36.