0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Елеонорка2

имплантиране
« -: Септември 11, 2006, 22:44:00 pm »
Преди 6месеца имах положителен тест ,но за кратко .Дойде ми и лекаря каза ,че съм направила ранен аборт като грешка на природата .Изчетох много неща ,но понеже лекаря казва ,че всичко ми е нормално и не трябва да правя допълнителни изследвания аз се притеснявам.Според Вас щом съм имала положителен тест, заначи е имало оплождане и имплантиране и каква може да е причината да не се е задържало .Нали само с оплождане не дава +тест , трябва и имплантиране .?Щом има имплантиране значи нямам проблем със забременяване ,с тръби ?Правилно ли разсъждавам?Къде може да е проблема според Вас ?Благодаря!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: имплантиране
« Отговор #1 -: Септември 12, 2006, 07:03:20 am »
Голям процент от бременностите приключват в ранен етап по този начи. Такъв процес се нарича химическа бременост - установена единствено на база тест за бременност /кръвен или уринен/.
Не го мисли толкова, казвам го от опит, защото съм изпадала в подобна ситуация, макар че в моя случай, аз не вярвам на урините тестове.
« Отговор #2 -: Септември 12, 2006, 07:34:23 am »
Щом има имплантиране значи нямам проблем със забременяване ,с тръби ?Правилно ли разсъждавам?Къде може да е проблема според Вас ?Благодаря!
Не, не означава това :)
Поткрепям мнението, което е дала Лейди.
Успех! :D
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Септември 12, 2006, 07:42:28 am »
Случва се. Не мисля, че е някакъв проблем.
« Отговор #4 -: Септември 12, 2006, 10:46:37 am »
Здравейте.Може ли да се включа в тази тема с един въпрос.
Колко време и е необходимо на яйцеклетка да се имплантира,тук в сайта прочетох,че са и нужни окло 8 дни.Вярно ли е това?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Септември 12, 2006, 10:56:41 am »
Виж ТУК.
« Отговор #6 -: Септември 12, 2006, 11:04:26 am »
Щом има имплантиране значи нямам проблем със забременяване ,с тръби ?Правилно ли разсъждавам?Къде може да е проблема според Вас ?Благодаря!

След съвсем ранен аборт забременях няколко месеца по-късно, но извънматочно. Не означава, че и при теб може да е така (може да е както казват момичетата - природата си знае работата), но това, че е имало имплантация, не ти гарантира, че нямаш проблем с тръбите.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #7 -: Септември 12, 2006, 11:06:07 am »
Това, че е имало имплантация е гаранция, че поне едната тръбва пропуска.
Щом е станало един път - ще стане пак.
« Отговор #8 -: Септември 12, 2006, 11:13:35 am »
Много благодаря Лали.Научих доста интересни неща. :bighug:
« Отговор #9 -: Септември 15, 2006, 12:11:42 pm »
Здравейте.Аз пак имам въпрос,ще съм благодарна ако някой може да ми отговори.Усеща ли се нещо ако има имплантациа?Вчера за окло 2 часа имах лека болка доло ниско и в краста,а бях на 7 ден от овулацията. :bighug:
*

gery_mur

« Отговор #10 -: Септември 15, 2006, 15:01:13 pm »
здравей Ива, и аз имам същите симптоми и си задавам същия въпрос.Така се надявам този месец да е станало и при теб и при мен и при всички момичета които се надяват!Ти какви други признаци имаш...
« Отговор #11 -: Септември 15, 2006, 15:47:44 pm »
Здравей.Ами да ти кажа малко цервикалната слуз ми е в повечко,не знам дали е нормално.И много ми се спи,даже сега заминавам да по дремя малко :D.Иначе нямам други признаци освен вчерашната лека болка в краста и корема.Абе дано да е станало,ако не другия месец,няма да се отчайваме.Поздрави :bighug:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #12 -: Септември 15, 2006, 17:18:14 pm »
Ех, ако сънливостта беше сигурен симптом за бременност - аз съм си перманентно бременна :) Това на майтап :)
Ивче, Гери - дано да сте усетили наистина имплантация ;)
Елеонорка, мисля, че не трябва още да се тревожиш. Ако това се повтори - тогава вече трябва да се съмняваш, че може да има проблем. Дано скоро се похвалиш с хубави новинки.

« Отговор #13 -: Септември 15, 2006, 18:07:13 pm »
Bebe_2006 опитах се да ти погледна графиката ама с тия 5 стойности 8O.А дано се задържи 37 градуса няколко месеца :wink:,та да си бременеем заедно(ако и при нас е станало разбира се) :wink: Иначе за спането какво да ти кажа,аз не работя и спя до колкото мога :D,та това доспиване към 14 часа след обяд го отдавама на висенето ми пред компютара по цял ден :D .Поздрави :bighug: