Solei, включвам се в темата да ти дам кураж...Аз отлагах третото, успешното инвитро, няколко пъти - ухапа ме някакъв кърлеж или поне петното беше такова, след това имах хламидии, след това в Тина Киркова нещо беше станало...после пък не можахме да се разберем с д-р Манчев...той ми каза, че нещо било повредено, пък то не било вярно...така минаха 6 месеца.
Реших да сменя д-р Манчев с д-р Йорданов. Като провеждах първия разговор с него, всичките ми документи изпадаха на земята, той ми каза, че - ето документите не искат да идват при мене:Аз, обаче, бях сигурна, че точно при него трябва да бъдат...Всъщност на него му беше малко заради колегата.
Пиша ти всичко това, за да ти кажа, че може би нищо не е случайно - каквото трябва, ще стане. Вярвай в това и бъди спокойна.
От все сърце ти пожелавам да бъде успешен опита ти, независимо кога ще започнеш.
Дъщеря ми след месец ще стане на 2 години и аз нито за миг не съм забравила през какво минах. Аз все още се чувствам една от вас. Продължавам да чета с трепет всички постинги и съпреживявам всички щастливи новини!
Успех, момичета, заслужавате да преживеете положителния тест и всичко останало, свързано с майчинството!