Ето ме пак на линия!
Пункцията мина много добре! Въпреки че д-р Стаменов не очакваше да е "такъв шампион" както първият път, би рекорда!:)
Отново 17 яйцеклетки извадиха, но този път 15 от тях бяха годни, а не 10 като първия път! Естрадиолът ми беше "повече от задоволителен". Само лигавицата май не беше"най-добрата на света".
Трансферът беше в събота. Изобщо не говорихме за бластоцисти, въпреки че най-вероятно можехме да стигнем до там!? Хич не попитах - Докторът си знае работата! Това което ме притеснява е, че ми върнаха 6 ембриона!!! Представяте ли си ако е възможно да се родят толкова деца наведнъж- свиня - майка!
Ако е рекъл Господ ще стане!
Докторът ми каза, че ако останалите ембриони продължат да се развиват, ще ги замразят, а ще платя за това само, ако опитът /настоящия/ бъде успешен! Ако ли не то съвсем скоро щели да влезат в действие така, че не се плащало!
Абе изобщо не знам какво ще се случи този път, но такъв Човек като Д-р Стаменов рядко се среща. Надявам се това, че се е отдал на нас изцяло да не му навреди, защото заслужава най-доброто от този живот! Неговата топлина успява да компенсира леееката грубост у накои от екипът му. За пореден път изразявам мнение, че Д-р Стаменов и Д-р Тачева биха били незаменим екип, ноо... "Много хубаво не е на хубаво".
Та така! Сега като някоя бабичка си подреждам хапченцата сутрин и вечер, че то орално, вагинално, анално... носът ми все запушен/без връзка с ин-витрото/ та и там капки...ами като се замисля само ушите ми са непокътнати, ама ако трябва и там
Сега вече остана да чакаме!
Пожелавам ви голяааааам КЪСМЕТ!