0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Диферелин след транфер И такова животно ли има ...
По скоро имат късмет, ако се хванат 1-2. За мен лично това е слабото място при него.
Grazia, желая ти спокойствие и късмет!Ама може ли да попиташ доктора си за какво се слага тоз диферелин след трансфер и да ни кажеш, моля Стана ми много любопитно...за пръв път чувам за такова нещо просто...
Цитат на: Galia в Септември 26, 2006, 19:49:04 pmПо скоро имат късмет, ако се хванат 1-2. За мен лично това е слабото място при него. Галя, какво имаш предвид?
Успех и от мен!и аз се включвам в есенната група с инсе
Цитат на: via в Септември 27, 2006, 17:18:27 pmGrazia, желая ти спокойствие и късмет!Ама може ли да попиташ доктора си за какво се слага тоз диферелин след трансфер и да ни кажеш, моля Стана ми много любопитно...за пръв път чувам за такова нещо просто...Благодаря Via! :)Ще го попитам, ама сега ми е малко неудобно! Човека каза: "Тези двете са ти подарък от мен!". Аз толкова се стъписах, че дори не му благодарих, пък камо ли да попитам за какво са! Предполагам, че е скъпо лекарство, но дори и да е стотинки, жеста е много голям! И нали разбираш, тогава очи в очи нищо не съм питала, пък сега сетила се Мара и то след като тъй или иначе вече са ми ги били... да го питам по тлефона.
В сряда ще правим трансфер на замразени ембриони.
Рози, относно Декапептила - има го в аптека диана среще тина Кирковар струва 350 лв. Успех!