0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Прегнил за мъжа ми.
« -: Септември 18, 2006, 14:35:17 pm »
Диагнозата на мъжа ми е олигозооспермия,ходихме при Кацаров преди три месеца и предписа оксибор форте,но положението не се подобри.Оня ден пак ходихме и предписа прегнил 5000 е за три месеца,по една седмично,но шансовете да се подобри от това са малки.Според вас има ли смисъл,все пак една ампула е 20 лева,ползвали ли сте,знаете ли нещо?
Благодаря ви!
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
Re: Прегнил за мъжа ми.
« Отговор #1 -: Септември 18, 2006, 14:42:33 pm »
silvanchence,
мъжа ти прави ли хормонални изследвания, преди да му назначат прегнил?
Моят мъж е на прегнил от 3-ти юли и все още не сме правили контролна спермограма за да ти кажа от опит.
И на нас ни беше неприятно, че цената от 10,70 за ампула скочи на 20 лв, но няма какво да се направи.
Предписаното лечение трябва да се спазва според мен и да се надяваме на резултати.
Успех ви желая.
*
« Отговор #2 -: Септември 19, 2006, 11:30:08 am »
Силванченце,

а защо не започнеш да му правиш чай от магарешки бодил и бабини зъби? Или да му дадеш да пие трибестан?

Навремето д-р Кацаров ни даде една бабешка рецепта за подобряване като цяло на имунната система на организма рецепта - мед, орехи, пшеничен зародиш и пчелен прашец. Аз от тази бърканица слагах на мъжа ми в чая сутрин и вечер. Важно е да се консумира на гладно. Отделно мъжа ми пиеше какви ли не витамини, а пък по моя инициатива и цигапан. Определено имаше ефект...

Успех!
*
« Отговор #3 -: Септември 20, 2006, 13:30:39 pm »
Аз пак с моята песен......
Питайте Кацаров за Клостилбегит
В очакване ....
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #4 -: Септември 20, 2006, 13:32:41 pm »
Мислим да пробваме с билки,а за другото ще питаме.
Благодаря ви!

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #5 -: Септември 28, 2006, 14:52:35 pm »
Аз забременях точно след такова лечение, предписано от Кацаров на мъжа ми  :D Аз също се съмнявах в лечението с Прегнил, но така или иначе показателите бяха плачевни, доверихме се на доктора и резултатът е налице - в момента спи сладко сладко  :sucky:
 Успех, стискам ти палци  :goodluck:
« Отговор #6 -: Септември 29, 2006, 14:26:23 pm »
Zdravei,az sum nova.
Slucaino sum embriolog po specialnost i sum rabotila,ne e vagno v koia klinika.Opredeleno ima efekt Pregnila,no zavisi ot diagnozata.Standartnata shema e 1 Puregon purvata sedmica i sled tova 3 sedmici  po 1 Pregnil ot 5000.Puregon stimulira speramtogenezata,a Pregnil uzriavaneto na spermatozoidite,no pak ti kazvam,zavisi ot diagnozata.No nepremenno opitaite.

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Септември 29, 2006, 15:56:28 pm от little_rabbit »
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #7 -: Септември 29, 2006, 14:51:39 pm »
Много ти благодаря за съвета,диагнозата ни е олигоастенозооспермия,прегнила ни го изписа Кацаров,но без порегон.
А тук момичетата ме посъветваха освен това,да пробваме и с билки и сега мъжа ми пие чай от магарешки бодил и бабини зъби с мед,орехи и пшеничен зародиш,витамини А и Е,фолиева и трибестан един път на ден.За тези неща не сме питали лекар,смяташ ли,че първо трябва да се консултираме?

09.04.2009 г.
*

balmi

« Отговор #8 -: Септември 29, 2006, 16:06:10 pm »
Давай смело с витамините. Ние точно с Кацаров се консултирахме за тях. Сега вече сме нормоспермия т.е. след 6 месечен прием. Ще видиш, че има ефект.
« Отговор #9 -: Септември 29, 2006, 18:18:57 pm »
А тук момичетата ме посъветваха освен това,да пробваме и с билки и сега мъжа ми пие чай от магарешки бодил и бабини зъби с мед,орехи и пшеничен зародиш,витамини А и Е,фолиева и трибестан един път на ден.За тези неща не сме питали лекар,смяташ ли,че първо трябва да се консултираме?

Силванче, ама имай предвид че Трибестана и бабините зъбки са едно и също, така че май има някаква опасност от пренасищане!!! Сигурна съм, че ще имате добър ефект, дано!!!
« Последна редакция: Септември 29, 2006, 22:33:30 pm от Миники »

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

didoni

• 335
  • Животът е прекрасен
« Отговор #10 -: Септември 30, 2006, 20:16:23 pm »
При нас да Ви кажа Прегнила в комбинация с алоевера не подейства,но ние сме с азооспермия.Сега пие само комбинацията от витамини и бърканицата с меда.След три месеца прием се надявам на малко подобрение поне.Не че съм против прегнила,но като не подейства, пък и е скъп, незнам какво да ви кажа.

*

silvanchence

• 1971
« Отговор #11 -: Ноември 20, 2006, 08:38:32 am »
Здравейте.
Мъжа ми продължава да си бие прегнила,пие билки и витамини,но има разстройство всяка сутрин.Това значи,че нещо не му действа добре и се притесняваме,че това може да окаже влияние и върху действието на прегнила,не знаем обаче от какво е.
Само прегнила ни е изписан от Кацаров,останалите неща ние си ги предписахме.Взема допел нерц,отделно С 300,Е 600,трибестан,пшеничен зародиш,мед и орехи и чай.
Преди вземаше и Л карнитин,но го спря като мислихме,че е от него,но не.
Какво да спрем,имате ли представа как да разберем.

09.04.2009 г.
*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
« Отговор #12 -: Ноември 20, 2006, 08:47:55 am »
Силванче да не е от меда разстройвото..лично при мен така действа меда :) Но това не значи да го спирате...нека продължава. Моят мъж последните месеци преди да забременея просто сутрин изяждаше една лъжица мед ей така...и после ходеше и той до двете нули :lol:
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #13 -: Ноември 20, 2006, 09:04:25 am »
Но меда пък не го взема всяка вечер,когато го накарам.

09.04.2009 г.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #14 -: Ноември 20, 2006, 12:48:52 pm »
От трибестана е. Това е едно от малкото му странични действия.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #15 -: Ноември 20, 2006, 13:25:50 pm »

Него го пие от 5-6 дни,а проблема е от повече време.Преди му правих чай от бабини зъби,сега хапчета,докато купя билки.

09.04.2009 г.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #16 -: Ноември 20, 2006, 13:28:17 pm »
Силванченце, ти нали знаеш, че трибестанът е извлек от бабини зъби?

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #17 -: Ноември 20, 2006, 13:32:05 pm »
Искаш да кажеш да спираме и бабини зъби,и трибестан.Вредят ли му в такъв случай.

09.04.2009 г.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #18 -: Ноември 20, 2006, 13:33:38 pm »
Не, не му вредят. Просто това е едно от другите действия на билката.

Димитър Кудоглу
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #19 -: Ноември 20, 2006, 13:55:47 pm »
Благодаря ви!

09.04.2009 г.