0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

triniti

да споделя моя проблем
« -: Септември 18, 2006, 14:47:37 pm »
искам и аз да споделя проблема си.Преди 2 години ми направиха цветна снимка и резултатът беше ужасен-и двете тръби се оказаха запушени.После разбрах,че по време на снимката може и да съм получила спазъм на тръбите и за това резултатът да е такъв /на което се и надявам/,преди 6 месеца се оказах бременна в осмата седмица, но уви извънматъчно за която бременост аз не съм разбрала докъто не получих страшни болки и се наложи да ми махнат едната тръба където всъщност се е развивал плода, най-напред ми правиха лапароскопия и веднага след това операцията която май се казва лапаротомия.Всичко мина добре и лекарят който ме оперира ми каза че останалата ми тръба е видимо проходима и мога да забременея.Искам да попитам ако някой знае и е по-компетентен на кого да вярвам на снимката за която ми казаха че и двете ми тръби са запушени или на лекаря който ми каза че по време на операцията и лапароскопията здравата ми тръбата ми е проходима?
*
Re: да споделя моя проблем
« Отговор #1 -: Септември 18, 2006, 15:10:30 pm »
здравей!!!
не,че съм много компетентна,но според моето скромно мнение-вярвай на лекаря който е извършил операцията и на лапароскопията.
при мен на цв.снимка ми казаха,че едната тръба е запушена,другата е нормална.след години направих лапаро и се оказа,че съм само с една тръба/бях претърпяла операция преди това,но не ми обясниха нищо/така,че аз вярвам повече на лапароскопията
дано съм ти била полезна!
*

triniti

« Отговор #2 -: Септември 18, 2006, 15:15:01 pm »
мерси за бързия съвет и аз така мисля,но нали знаеш човек все за лошото мисли  :)
« Отговор #3 -: Септември 18, 2006, 15:26:05 pm »
Triniti, и да е имало сраствания на останалата тръба, сигурно са ги отстранили. Щом док-ра ти казва, че всичко е наред, би трябвало да му вярваш. Може би е хубаво да ходиш малко на физиотерапия, за да се предотвратят евентуални сраствания (не знам дали помага, но не пречи). А най-добре е, да започнеш с бебеправенето веднага, когато имаш зелена светлина от д-ра. Успех! И само маточни бременности вече!
*

triniti

« Отговор #4 -: Септември 18, 2006, 15:34:37 pm »
този месец започваме с бебеправенето, но честно казано аз много се страхувам да не се повтори същото,защото беше кошмар
*
« Отговор #5 -: Септември 18, 2006, 15:55:41 pm »
здрасти!!!не мисли за тези неща,а действай!!!сигурна съм,че всичко са прегледали при лапарото-така,че започвай :babyflips: :bfp1: :bfp1: :goodluck: