0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

тамара

за температурата след овулация
« -: Септември 19, 2006, 19:08:10 pm »
Здравейте! Моля кажете ми след настъпване на овулациата покачването на темпеартурата за колко време става? към 19 ден от МЦ външната ми температура започва да се покачва и през деня е близо 37,а вечер пада. След МЦ си поддържам 36,3-36,5
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: за температурата след овулация
« Отговор #1 -: Септември 19, 2006, 19:32:19 pm »
Девойко, нали правиш разлика между външна - по подразбиране телесна и базална температура. Вземи и прочети малко теми, поместени в сайта.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #2 -: Септември 19, 2006, 20:27:10 pm »
Мила Тамара каде мериш температура?????Как то ти написа Лейди има си правила кога как и при какви условя се мери БТ!!!!
Най добре е да я мериш сутрин по едно и също време .....най-малко след 4-5 часа сън без да си ставала от легло!За твоето улеснение е хубаво да си водиш графика как то много от момичета!Иначе БТ се повишава след ову рязко или стъпаловидно,при всеки е индивидуално! :D
*
« Отговор #3 -: Септември 20, 2006, 11:28:25 am »
Девойко, нали правиш разлика между външна - по подразбиране телесна и базална температура. Вземи и прочети малко теми, поместени в сайта.

:balk_602: :balk_50:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #4 -: Септември 20, 2006, 12:24:15 pm »
Здравейте! Моля кажете ми след настъпване на овулациата покачването на темпеартурата за колко време става? към 19 ден от МЦ външната ми температура започва да се покачва и през деня е близо 37,а вечер пада. След МЦ си поддържам 36,3-36,5
След Овулация БТ/ базалната температура=температурата мерена анално, вагинално или орално/ се повишава в продължение на 1 до 5 дена / това на теория/, докато достигне една трайна висока стойност и се задържи около нея

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум