0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: лекарка ми отказа преглет?!?
« Отговор #20 -: Септември 23, 2006, 15:09:37 pm »
Не ме е пращала да правя,просто ми начерта един план за действие,ако евентоално има някакъв проблем.И много ни сресна относно цените,ама много.Та затова исках просто информационно да разбера как стоят нещата в Бг.И определено си мисля,че тук няма да правя нищто,само преглед може би,така или иначе след няколко месеца се прибираме,за което много се радвам.Благодаря ти за информацията. :bighug:
*

ТИТИ

« Отговор #21 -: Септември 25, 2006, 22:43:57 pm »
Докторката ти е отказала ,за6тото вие оптвате едва от 6 месеца и за да не си затормозавя6 предварително те е варнала и ти е предписала фолиева кисилина(житамин Б9)предполагам така 4е не го вземаи наватре а из4акаи поне 1 година и тогава може6 да потарси6 докторска помо6т дано да не ти се налага и ти препора4вам таи като си в 4ужбина,не ходи по 4асни др кабинети те нямат необходимата апаратура,а ходи в болница там 6те полу4и6 много по голямо внимание...Успех 
« Отговор #22 -: Септември 25, 2006, 23:03:32 pm »
здравей.Витамините които пием са комплекс от около 15 витамина в това число и фолиева киселина разбира се.Тук няма частни лекари,поне аз не знам за такива,ходихме в клиника.Лекарка,която има 2 секретарки,кабинет в който посреща пациентите си и разговаря с тях и кабинет в който преглежда едва ли няма добра апаратура.Естесвено не поиска да ме прегледа защото това щяло да ме депресира допалнително,но и все пак ако има някакав проблем трябва да знам нали.И е напълно нормално и най-вече желателно всяка уважаваща себе си жена да се преглежда профилактично поне на 6 месеца.Така че не беше права да ми отказва прегледа.Поздрави.