0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Искам малко надежда
« Отговор #20 -: Октомври 24, 2006, 10:16:38 am »
Здравей Onix,
много съжалявам за всичко, което ти се случва.Но ние сме силни, трябва да сме силни, нямаме друг избор! Добре си постъпила като си дала материал за изследване.Аз също го направих, след един от абортите.Искам само да ти кажа, че там причина имаше, но ми казаха,че е било инцидентно и не е сигурно, че това е причината и за другите аборти. Иначе мисля, че най-доброто за нас е консултацията с доц.Конова, която все още не мога да посетя.
Питаш за нашата възраст.И двамата със съпруга ми сме на по 28 години. Това от една страна ни успокоява, че имаме време и все някой ден ще успеем!
Пожелавам ти отново много кураж и сила!
*
« Отговор #21 -: Ноември 06, 2006, 09:51:06 am »
Хей, здрасти отново
Аз пътувам насам-натам и съм пропуснала да погледна отговора ти, за което се извинявам.
Ходихте ли при Доц.Конова? Ние успяхме да направим това на 27.10. Страхотна жена е. Освен че реагира супер професионално като ни организира целия комплекс изследвания за един ден, тя е толкова позитивен човек, така вдъхва кураж...Тя ме излекува от отчаянието.
Сега очакваме резултатите от всичкко - имунолугични, ендокринноложки (за щитовидната), ДНК и хромозомен анализ. Последните два стават доста бавно, а ние случихме и ден, в който сменят реагентите в лабораторията, така че с малко условност - може да се наложи да ги повторим. Навсякъде досега сме попадали на страхотни хора и лекари и аз съм пълна с надежда, че с толкова много доброта и толкова силно желание да сме родители и толкова любов между нас един ден ше успеем.Нали?
*
« Отговор #22 -: Ноември 28, 2006, 18:01:25 pm »
cice,не си сама в тези проблемиАз на 14.11.2006г загубих моята рожба-в 36г.с.,само 4 седмици преди термин.Плацентарна недостатъчност -без да се ангажират с причините.Чаках тази първа рожба година и половина.На 32години съм и вярвам,че изхода е да продължа напред и да се боря с Божия помощ за щастието да ме наричат "мамо"!