Здравей Cice,
Надявам се да те намирам в добро настроение и ти благодаря за отговора. При мен всичко приключи точно преди една седмица, за което съм ви уведомила с постинг в темата "Отново за пробл.бременност". Това, което чуствам в момента е една огромна и болезнена празнина. Влязох в контакт с Доц. Конова и предполагам, че идната седмица ще се срещнем.
Направих обаче нещо, което незнам как ще ти прозвучи: Страхувах се много от случая "НЕИЗЯСНЕНИ ПРИЧИНИ" и предадох хориона (кюртирания материал) за цитогенетично изследване. Генетиците на болница "Св.София" ми обясниха че този тип изследване дава около 60 % коректност на резултатите, и ползата от него би била следната: В случай, че изследванията, които ние със съпруга ми ще си направим не открият причина за неуспешните бременности у нас самите, то генетичния запис на хориона би могъл да каже от какво загива ембриона. Пак припомням - с около 60%точност.Може би нещо грешно става с нареждането на хромозомите в момента на оплождането? Това, от което най-ме е страх... Всъщност мен от всичко ме е страх.
Хайде стига. Предстоят ни изследвания - и на вас, и на нас. Всички казват, че Доц.Конова е най-добрия специалист за нашите случаи. Силно си пожелавам тя да помогне и на нас!!!
Между другото - извинявай че те питам, ама...ти на колко години си? Моята възраст (34г) и тази на мъжа ми (47) са вече обезпокоителни, защото - знаеш - рисковете се увеличават с възрастта.
Но все пак живеем с надежда:)