Лали, според Доктора не може. Дори и да продължи да си пие хаповете процента на подвижност /10%/нямало да се качи толкова колкото е необходимо. Да не говорим че имаме операция от варикоцеле, след която резултата е влошен. А морфологията не се покачвала, каквото и да се прави. Просто не знам кой да слушам и какво да правим. И на мен 10%морфо не ми се струва толкова зле, да не говорим, че първите думи на Доктора бяха-може да забременееш с инсеминация само от ДОНОР??? Направо щях да припадна. Донор при положение, че последните изследвания показаха 155 милиона, и то като се има предвид, че този път обема му беше малък 1,8, ако вземем факта, че по принцип дава около 4мм. то значи че имаме 300 милиона сперматозоиди. Е, това ако е за донор? Но като се има предвид, че от началото на 2002 не се пазим, и работим за бебе и не става, явно има проблем. Аз каквото можах направих от моя страна. Това което не сме правили е тест за антитела. И никой досега не го е искал това нещо. Нямам идея вече кой да слушам и какво да правим. Но все си мисля, че не сме толкова зле, пак казвам, единствено факта че близо 5 години не става ме притеснява. Благодаря ви за всичко!!!