0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ендокринология София
« -: Септември 27, 2006, 11:47:29 am »
Мили дами, моля за малко помощ! Някой може ли да ми каже със сигурност къде се намира Ендокринологията. Препоръчайте ми и ендокринолог, защото искам да се консултирам и с втори лекар за Хашимото.
Предварително благодаря.
*
Re: Ендокринология София
« Отговор #1 -: Септември 27, 2006, 12:10:14 pm »
Здравей мими , ендриокринологията се намира на бул.Христо Ботев   и позитано и търси доктор Мил4ева тя много ще ти помогне . На мен тя ми помогна даже утр ме приема в отделението. Там са много големи специалисти. Не отлагаи отиди още утре сутринта. Тя е на работа до 14:00 4аса

*
« Отговор #2 -: Септември 27, 2006, 12:30:47 pm »
Ако искаш може да ми се обадиш да ти обясня и да се срешнем. Аз утре и без това съм там  за приемане.   0899842713 Анета

« Отговор #3 -: Септември 27, 2006, 12:51:35 pm »
Страшно съм ти задължена  :)
*
« Отговор #4 -: Септември 27, 2006, 12:54:29 pm »
Моля моля няма за какво ако искаш и си свободна може да се видим утре. Мен ме приемат там.  А само забравих да ти кажа трябва да си вземеш направление за консултация от ли4ната.

*

Христина

« Отговор #5 -: Септември 27, 2006, 13:34:33 pm »
Д-р Начев е също много добър от Ендокринологията. GSM-ма му е 0888896843.
« Отговор #6 -: Септември 27, 2006, 14:34:21 pm »
Току що се върнах от там. Бях и при Начев и при Милчева(стана случайно). Само че начев ми каза че TSH при забременяване трябва да е на долната граница, а Милчева ми каза да си пия хапчетата и да продължавам с бебеправенето, че не е необходимо да чакам. Незнам но се чувствам гадно, все се надявах да ми няма нищо.
Много ви благодаря момичета.
« Отговор #7 -: Септември 27, 2006, 14:39:28 pm »
Анета, бях с направление за ендокринолог в една поликлиника и ми трябваще второ мнение и....... си платих  като поп и на Начев, защото той правеше ехографии и на Милчева, защото държах и тя да ме види.
Ако искаш утре можем да се видим аз работя наблизо. Кога трябва да те приемат? Какво ти е миличка, че ще те приемат там (ако не искаш не казвай)?
*
« Отговор #8 -: Септември 27, 2006, 19:27:27 pm »
И аз като теб ми откриха хашимото и затова ще ме приемат. Утре в 9:00 ще ме проемат. Ще се 4уем ако искаш по някое време.Аз съм там. Тъкмо ще се запзнаем.

*
« Отговор #9 -: Септември 30, 2006, 13:24:05 pm »
Е не се притеснявай ще се оправиш мила не е толкова страшно. И аз като теб се притеснявах много но сега ве4е е малко по  добре да ти кажа сега 4акам новите изследвения та да видим какво ще стане там. Желаяте успех мила.