0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

gergo

киста
« -: Септември 27, 2006, 14:41:58 pm »
Здравейте,
Имам закъснение на цикъла от една седмица.Направих си тест и беше положителен /макар,че втората чертичка беше малко по-слаба/.Днес отидох на лекар като очаквах да чуя,че съм бременна, а той ми каза,че имам киста на единия яйчник, която според доктора ще се излекува само с лекарства и не е нищо сериозно.Все още не се вижда на ехографа дали има бебе защото според него е доста рано.Другата седмица трябва да отида пак.
Доста съм притеснена,не мисля че теста може да сбърка, но все пак ще се радвам ако някой който е имал подобен проблем ми сподели опита си.Предварително благодаря!
*
Re: киста
« Отговор #1 -: Септември 27, 2006, 14:57:37 pm »
Повечето от съврменните тестове дават 99 процента резултат и наистина ако кистата ти се излекува успешно не би повлияла на развитието на бременността ти-ако има такава разбира се. Само че ти не казавм колко е голяма нито с какво ще я лекуваш.
*

gergo

« Отговор #2 -: Септември 27, 2006, 15:05:49 pm »
Не ми каза с какви размери е,но не е притеснително голяма според лекаря.Лекарства не ми предписа,защото ако съм бременна не е препоръчително да ги пия.
*
« Отговор #3 -: Септември 27, 2006, 15:10:49 pm »
Тогава ако наистина си бременна което за много ти желая то трябва според мен да се види как кистата реагира на бременността , дали расте или не.Това е което аз се сещам.
*

gergo

« Отговор #4 -: Септември 27, 2006, 16:02:02 pm »
А възможно ли въпреки кистата да съм забременяла?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #5 -: Септември 27, 2006, 16:29:17 pm »
Може лекарят да е объркал ЖТ/ на бременността/ с киста...ако не е много добър с УЗ.
Направи един кръвен тест/ЧХГ/
Дано да е станало :D стискам палци за това

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум