0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Хормон. изследвания след Диане 35
« -: Септември 27, 2006, 14:44:27 pm »
Здравейте! Вапроса ми е мога ли да си направя хормоналните изследвания след едномесечен прием на Диане... Опитите за забременяване малко  съм отложила,тъй като  минах през какви ли не лекари и изследвания...и уж вси4ко си било нормално,  дадохме си малко по4ивка за няколко месеца; психи4ески моного ми доиде натоварването.....да се то4а за дете от близо 2,5 год. и около мен  вси4ки да забременяват ,даже и пораснаха децата....
Мисля 4е имам нужда от хормонал. изследване,понеже последните  месеци кожата на лицето много ми се възпалява...даже и в пуберитета такива проблеми с акне не съм имала?!(Дерматолог ме посъветва да си пусна такива.)Затова и пих Диане 35;преди да поискаме дете, докато ги пиех вси4ко си беше ок.И доколко след приема мога да о4аквам истински резултат?или е по-добре да мине месец,два?
Re: Хормон. изследвания след Диане 35
« Отговор #1 -: Септември 27, 2006, 15:05:19 pm »
Здравей  :D!
Разбира се, че можеш да си направиш изследвания още сега, друг е въпросът обаче доколко реални ще бъдат резултатите. Мисля, че е най-добре да поизчакаш 2-3 месеца.
А от моя личен опит с Диане-то и акнето, мога да кажа, че зачервяването на кожата не е 100-процентов признак за проблем с хормоните, може да е алергична реакция. На мен ми се е случвало, когато всички хормони са ми наред, да ми излизат ужасни пъпки и обратното.
Най-важното е да не се притесняваш излишно!
Успокой се, чудото ще стане!
От сърце ти желая едно малко, сладко, розово бебче в най-скоро време :babyflips:
Re: Хормон. изследвания след Диане 35
« Отговор #2 -: Септември 27, 2006, 15:32:41 pm »
аз също вземах контрацептиви,но не бяха диане,а подобни на него,понеже тогава бях в Германия.Излизаха ми пъпки,но след като го спрях,постепенно намаляха.А сега за бебето-приятелката ми чака близо 3г. ,за да забременее,без да имат никакви проблеми с мъжа й. Оказа се,че всичко е на психическа основа,затова си дайте малко почивка и не мислете непрекъснато за това,един ден ще видиш,че всичко ще се получи от самосебе си.Успех :)