0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

болки във втори триместър
« -: Септември 28, 2006, 09:15:54 am »
Здравейте , имам притеснение и изкам да го сподела с вас .Бременна съм в 20 седмица и преи три дни така започна леко да ме понаболява в дясо доло ниско корема -отидох на другият ден при гинеколожката ми и тя ми каза ,че съм се попреуморила-това е вярно и матката е малко  контрактирала. бебока го гледахме -добре си беше -расте си нормално ,рита , шава и т.н , сърдечната му дейност е ок  :).предписа ми магнезии да пия , почнах да го пия -от ва дни -вчера не ме е боляло .тази сутрин пак така леко ,то не е и точно болка -не е силно и нещо къркори яко в корема ми , усещам и към кръста да отива някак си това дето ме наболява . Извинявам се дълго стана писанието ми -ама изкам да опиша добре . Възможно ли е нещо да се притиска или разтяга в корема ми -той не се е втвърдявал до сега никога . Притеснена съм защото в клиниката на щерев в началото на бременноста ми казаха че имам киста , но тогава доктора каза да не я мисла и че не е проблем , ама все пак ми влезе мухата да не тя да причинява сега нещо . Много ви благодаря за търпението да прочетете дългото ми писание и за отговорите ви
Re: болки във втори триместър
« Отговор #1 -: Септември 28, 2006, 09:31:13 am »
Здравей,
не мисля, че кистата трябва да те притеснява, доколкото знам е нещо нормално при бременните жени. Моята сестра също имаше и й казаха,че няма да й навреди. Също така е нормално да се разтягат връзки, тазът ти да се разширява и затова да те боли.Не се притеснявай. А, и не се преуморявай, защото найстина можеш да си предизвикаш контракции. При мен точно така се получава. :lol:
« Отговор #2 -: Септември 28, 2006, 10:00:09 am »
Мисля, че трябва да почиваш, да забравиш всякакви чистения, пазарувания и пр. и ако ходиш на работа си вземи болничен и се наслаждавай на бременността си, че после нямаааааа! :lol:
Матей - 1.04.2006 г
*
« Отговор #3 -: Септември 28, 2006, 11:41:15 am »
Момичетата преди мене са ти каzали - не се притеснявай, не се преуморявай и си пий магнеzия.
Веднага посети док, когато мислиШ че състоянието ти се влоШава. По-добре да се "раzходиШ" иzлиШно, от олкото да се пропусне неЩо важно.