0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVM- Инвитро матурация !
« Отговор #20 -: Октомври 04, 2006, 22:42:55 pm »
naha, пожелавам ти успех и вярвай, че той е съвсем близо. Надявам се да не стигнеш до процедури, а скоро да бъдеш изненадана от дългочаканото щастливо събитие. :bighug:
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #21 -: Октомври 05, 2006, 09:34:34 am »
Благодаря за подкрепата момичета. :bighug: Идея си нямате какво означава това за мене.
 Фауна при тебе как са нещата? Тео ако има шанс за инсеминация наистина трябва да я уползотворите. Инъче ти за кои път ходиш при Владимиров и как ти се струва като лекар?
« Последна редакция: Октомври 05, 2006, 09:38:47 am от naha »
« Отговор #22 -: Октомври 05, 2006, 20:39:22 pm »
Наха,
 Пожелавам ти успех:crossfingers:. и  :bfp:
Бъди сигурна, че си попаднала на страхотен лекар.
*
« Отговор #23 -: Октомври 05, 2006, 20:59:23 pm »
Благодаря за подкрепата момичета. :bighug: Идея си нямате какво означава това за мене.
 Фауна при тебе как са нещата? ...

Засега чакам новия цикъл, тъй като през този фоликула не се спука решихме за следващия да сложим прегнил ако тръгне доминантен фоликул. И след това ще мислим дали да правим инсеминация.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #24 -: Октомври 07, 2006, 02:04:51 am »
Фауна мила успех с новия цикъл. Аз много добре знам какво е да задържиш поредния фоликул, просто ужасно. Стискам палци за напред да има само хубави изненадки  :D.
*
« Отговор #25 -: Октомври 07, 2006, 18:13:21 pm »
Успех на Фауна и от мен! Наха, при мен проблема беше много сраствания и ендометриоза. Направихме лапароскопия, която уж даде добъррезултат, но впродължение на година и половина бебето не се появи. Направихме хидротубация и се видя, че тръбите пак са станали непроходими, срастванията пак са се появили и...шанс за естествено забременяване няма.  Оказа се обаче, че Бог имал малко по различен план  :balk_602:  Искам да пожелая успех на всички, които се борят! Една по една всички ще станем мами, защото го заслужаваме!!! :bighug: