0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

здравейте на всички.Не знам да колко съм за този форум, но имам едно притеснение и не знам къде да се обърна.Аз съм в начална бременност , но на последния преглед бременността не личеше на коремен ехо.Дали е възможно най- лошото да се е случило и в такава ранна бременност веднага ли трябва да прокървя??????
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Помощ толкова много го искам, а май-го загубвам
« Отговор #1 -: Март 23, 2005, 09:48:18 am »
В коя седмица те гледаха и на какъв ехограф?
*

Anonymous

« Отговор #2 -: Март 23, 2005, 10:37:57 am »
В четвърта на коремен
« Отговор #3 -: Март 23, 2005, 12:50:39 pm »
отиди на вагинален да те видят - с коремен не минаги се вижда толкова рано. всъщност 4-та седмица от кога?
Матей - 1.04.2006 г
*

Anonymous

« Отговор #4 -: Март 23, 2005, 12:50:44 pm »
Би трябвало да се види - аз отидох дори по-рано и доктора каза, че го вижда и е в матката, която е добре. Опитай при друг специалист с по-добър видеозон. Какво показва таста за бременност - направи още един за всеки случай. УСПЕХ!
*

Anonymous

« Отговор #5 -: Март 23, 2005, 12:51:26 pm »
И ПИШИ КАКВО Е СТАНАЛО....
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #6 -: Март 23, 2005, 14:29:40 pm »
Цитат на: Anonymous
В четвърта на коремен

какво значи "четвърта"? четвърта гестационна седмица ли?? ако е четвърта гестационна - нищо не се вижда на никакъв ултразвук. ти явно друго имаш предвид... от кога ги броиш седмиците?

на коремен ултразвук се вижда, когато има сак с размери над 2 сантиметра! иди при гинеколог с вагинален ултразвук!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Anonymous

« Отговор #7 -: Март 28, 2005, 19:16:04 pm »
За съжаление най лошото се случи днес получих спонтанен аборт и сега съм зле надявам се да не е фатално за в бъдеще.Мисля че ще изпадна в депресия
*
« Отговор #8 -: Март 28, 2005, 19:30:20 pm »
Как разбра,че си получила спонтанен аборт? Ходи ли на лекар?
Недей се тревожи - дори и да е аборт - това се случва по-често отколкото предполагаме. Пак ще забременееш.
Стискам ти палци всичко да се оправи!
*

Anonymous

« Отговор #9 -: Март 28, 2005, 21:48:07 pm »
Днес ходих на преглед, защото получих кървене и  лекаря извади мъртвия ембрион.Посъветвайте ме трябва ли да правя някакви изследвания( лекаря каза че причината е най вероятно генетична грешка)
« Отговор #10 -: Март 28, 2005, 23:23:55 pm »
Нищо не разбрах,какво значи 4та седмица,на вагинален гледат чак в 5та,6та?И защо ,ако е толкова ранен аборт ще правят абразио?та това е само 2седмично закъснение,или аз не съм разбрала правилно? :(
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
до Госта
« Отговор #11 -: Март 28, 2005, 23:33:15 pm »
ако ти е първи спонтанен аборт - никакви изследвания.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Anonymous

« Отговор #12 -: Март 30, 2005, 09:57:07 am »
седмицата беше 6 г.с. Този аборт ми е първи спонтанен, но имам и един по желание.Дали той не е причина за нещо???
« Отговор #13 -: Март 31, 2005, 00:32:51 am »
neznam,az imam 2aborta po jelanie i sled towa 2 spontanni,sega ne moga da zabremeneia
« Отговор #14 -: Март 31, 2005, 00:35:10 am »
Към гостите-пишете си някакво има ,независимо какво,за да можем да ви различаваме :lol: