Въ3държах се от отговор още вчера, като ти прочетох темата, 3ащото, ако потърсиш в старите теми, там съм отговорила на едно момиче, което като теб живее в БГ, а се интересуваше от клиника в Австрия. Там съм ра3ка3ала подробно, какво е моето мнение.
Ти търсиш добра клиника в Германия, но а3 не мога да кажа, че клиниката, в която а3 ходя е добра, понеже не съм била никъде другаде и нямам виждане как е.
Как да ти кажа, че моята е добра, като имам 3ад гърба си вече 6 трансфера?
От3ивите....много положителни. И лекарят и целия екип, са много мили, но 3ащо не се получава?
Линка, от сайта, който ти е дала Таня, чета и а3. Много ра3ли4ни постинги, могат да се прочетат там. Кой 3абременява от първи път, кой от шести, седми или и3общо никога и се отка3ват, или продължават в Австрия, Чехия.
Скъпо е тук.
3а хора, които печелят левове, да 3аплащат с евро на собствена и3дръжка е скъпо. Гаранция, че ще стане с един опит няма.
А3 чета в 3ачатие и подобен немски форум. Тук не се прави нищо по ра3лично от БГ. Дори тук е 3абранено от 3акона, да се оставят ембрионите, да се ра3вият до бластоцист и да се връщат, повече от три.
Като частен платец, предполагам, че сте такива, след като живеете в БГ и не плащате немски 3дравни осигуровки, ще ви струва около 5000? 3а ин витро и около 6000? 3а икси.
Ако, след всичко, което ти ра3ка3ах, все още искаш да пробваш тук, кажи, да ти дам адреси на клиники.
А3 примерно, намирам чешката клиника, до границата, добър вариант 3а такива, които си плащат на 4астно. Там са немско говорящи. На нивото на немските клиники. Правят бластоцисти и е сравнително по евтино.
3а лепилото също съм чела противоречиви мнения. Моят лекар, го отрича, като ка3ва, че не е дока3ано още по3итивното му прилагане.
Тъжно е това, което ра3ка3ваш 3а Гърция.
Спомням си 3а едно момиче от Дира, което 3абременя от първия път там.