Пета, разкажи после как е протекло всичко около трансфера и самия трансфер! Колко струва самата процедура и трябва ли да се прави записване предварително както при стимулиран IVF цикъл?
Здравейте, ето че мина и моят трансфер на "сладоледи" и както бях обещала сега ще опиша всичко и дано да съм от полза на някого.
Да, предварително трябва да се направи уговорка с доц. Маркова за да може да те включи в графика си.
Изписаха ми да пия Примолит нор 5 на 19-ия ден от цикъла до 28-ия, на 29-ия ден бях на сондаж и след като ми дойде на първия ден от цикъла ми поставиха Декапептил депо и започнах да пия аспирин протект, фолиева киселина и преднизолон ф. На 13-ия ден от цикъла, който за тях беше 1-ви (може би заради блокажа) ми направиха Е2 и започнах да пия и Естрофем.След това започнах да ходя на преглед през 2 дни, за да ми наблюдават лигавицата, на 10-ия ден ми пуснаха още веднъж Е2, включиха в схемата и Утрогестан 100 и на 15-ия ден ме извикаха за трансфер. Размразяването на "сладоледите" е в деня на трансфера, което за мен беше и най-гадния момент, тъй като не знаеш дали нещо ще оживее или не. При мен слава богу оцеляха 3 бр., които ми и трансферираха. Цената на трансфера е 200лв., а като цяло процедурата с всички лекарства ще излезе към 700лв. Ами това е, сега предстои голямото чакане. Днес вече ми е 5-ти ден и за сега удържам фронта.