При мен нещата не се развиват. Панически ровя из интернет и звъня по разни телефони, но засега - нищо. Свързах се с цитогенетичната лаборатория на "Майчин дом" в Сф, там по принцип се прави такова изследване, но в момента са в профилактика на апаратурата. А изследването трябва да се направи веднага след кюртажа - иначе се разрушава структурата на гените не изчистената материя и е безпредметно. С Плевен не мога да се свържа - телефоните които взех от интрнет дават странни сигнали.
Тук, където съм не се прави такова излседване.
А и за да направя нещо тука, трябва да искам някаква асистенция от фирмата, а на мен ми се щеше това да стане по най-дискретния начин.
Застаховката, която имам е с минимални отговорности и изрично не покрива разходи по аборт.
Изобщо...добре съм се закопала.
Цялата ми идея за това изследване е в това че: то дава информация с какво точно е увреден самич плод. Изследванията, които ще си направим със съпруга ми ще анализират нас самите, възможно е дори при нас да не се открие проблем, а нещо грешно да се случва с хромозомното нареждане в момента на оплождането.
Две поредни бременности, с един и същ развой, аз съм на 34 и нямам дете.Още едно такова нещо надали че имам сили да преживея. Затова искам до сведа до минимум рисковете. Правилно ли мисля?