Да, ако зародишът не се развива, организмът ми би трябвало да го изхвърли в даден момент.
Варианта с кюртаж обаче дава възможност да се анализира материята, която се отстранява при операцията. Прави се хистологично изследване, които би могло да даде някакво обяснение за увреждането на плода(?). Аз поне нещо такова разбрах от лекаря ми от БГ, с който говорих вчера по тел.
Доста съм объркана, защото при първия ми миссед, който ми се случи пак някъде на път из БГ по провинцията ми направиха кюртаж в някаква местна болница, а после като си отидох при лекаря, който ми следеше бременността той не одобри това, което съм направила. А вчера беше категоричен че ..."това нещо трябва да се махне"
И аз имам въпрос: Какъв е шансът такава бременност по нататък да се развие нормално? Аз нямам менструация от 2.08., правила съм опити за забременяване в периода 10-15.08, след което не съм правила секс изобщо; това, което има в мен стои етап на 6-5 г.с.Какво чудо трябва да стане, за да се възроди тази бременност?
Иначе за генетичните излседвания - ще ми се наложи да ги направя? Знаеш ли нещо повече за Плевен, къде се правят, колко са продължителни и т.н ? И най вече - това, което се установи при генетични изследвания лекува ли се, има ли шансова за бебе, или просто установяват че не можеш да бременееш?
Искам пак да ви помоля - ако има жени, изпаднали в моята беда, или такива, които знаят нещо да пишат...Всяка една дума от вас ми дава надежда и ме крепи...