0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кажете ми за добър ову тест
« -: Октомври 04, 2006, 12:43:49 pm »
 Здравейте мили момичета!!!!Сега за първи път ползвам ову тест clearovu но нещо не ми допада кажете някой по-хубав.Имам и вапрос-веднага след М.имам прозрачна слуз а по време на ову-не това много ме обърква. цикълът ми е 28дни редовен но задържам фоликули.което не било проблем.ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ И МНОГО ИСКАМ БЕБЕ А НЕ СТАВА :help1: :help1: :help1:
Re: Кажете ми за добър ову тест
« Отговор #1 -: Октомври 04, 2006, 14:02:23 pm »
Аз ползвам clearovu и съм доволна на този етап. Показва както си трябва. Друг тест, за който знам е този:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=75_119&products_id=1044
Незнаех, че задържаните фоликули не са проблем. По-скоро съм чувала обратното  :roll: Как разбра, че задържаш фоликули? Какви изследвания сте правили до момента, Перушинка? От колко време опитвате?
« Отговор #2 -: Октомври 04, 2006, 16:51:07 pm »
  не ми е правила изследвания само ме е гледала и пия хормони после съм добре и после пак не съм.И аз мисля че не е нормално но вече съм обиколила 1000 лекари и ми е писнало.Опитваме от 3-4месеца но нищо и се тревожа!!Преди 2 години съм направила спонтанен аборт и разбрах чак когато се появи голямото възпаление оттогава май ми започнаха и проблемите с фоликулите.БЛАГОДАРЯРЧЕ МИ ПИСА!!!:?
« Отговор #3 -: Октомври 04, 2006, 17:47:51 pm »
Видях че си от Варна - поне така пише в профила ти.
При кой си ходила?
В смисъл поне мога да ти кажа при кой да не ходиш и да те насоча някъде. Както и другите момичета, които са от Варна.
3-4 месеца опити по принцип не са повод за безпокойство.
Не си мисли глупости и не се притеснявай.
Колкото до тези неща, които си пила - така и не разбрах какво е, но без някакви изследвания и направо да се даде нещо да се пие според мен не е добре. Така може да се объркат други неща, които преди са си били наред. Знам ли и аз вече. Единствено мога да ти кажа да не ходиш при Радева (в окръжна) и Станева (в майчин дом).
Успех, Перушинка.
« Отговор #4 -: Октомври 04, 2006, 19:31:48 pm »
  Последно пих дуфастон заради фоликулите.При Станева съм ходила и направо ми разказа играта.2 месеца ме лекува с антибиотици за възпаление и накрая се оказа че е киста.Сега ходя при Монастирска тя е въпросната която ми изписва дуфастон намира се в клиниката на Темелков.Ти имаш ли си детенце?Ние сега пак започваме с правенето че според теста сега е момента!!
« Отговор #5 -: Октомври 04, 2006, 20:07:30 pm »
За Монастирска съм чувала различни неща. Дано и тя не раздава дуфастона като тик-так.
Аз се боря с проблемите от 2 години и все още нямам дете на този етап. Ще правя икси след нова година.
Надявам се при теб нещата да се оправят скоро.
« Отговор #6 -: Октомври 04, 2006, 21:49:48 pm »
  Пожелавам ти голям успех.Стискам палци!!!!!!!И да ти кажа-била си много красива булка.
« Отговор #7 -: Октомври 05, 2006, 11:11:50 am »
:lol: :lol: :lol: Мерси, мила.
Надявам се да се видим с теб на някоя от бъдещите срещи с момичетата от форума :)
« Отговор #8 -: Октомври 05, 2006, 12:26:16 pm »
  Да аз скоро открих този сайт и много ми харесва.Не се чувстваш изолиран с проблемите и тревогите си.Ще ми бъде приятно.Впрочем имам и ново питане.Търси:хламидия-откриване.Ако си запозната пиши ми моля те!!
*
« Отговор #9 -: Октомври 16, 2006, 18:46:07 pm »
Имам един въпрос във връзка с тестовете за овулация. От аптеката ми препоръчаха някакъв нов тест, който бил със слюнка. Искам да попитам дали някой е пробвал, надеждни ли са тези тестове и къде могат да се намерят?
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #10 -: Октомври 16, 2006, 19:08:03 pm »
Имам един въпрос във връзка с тестовете за овулация. От аптеката ми препоръчаха някакъв нов тест, който бил със слюнка.
Как се казва въпросният тест?...И колко струва? :hug2:
Аз също съм доволна от "Clear Ovu Test"(USA).Във Варна струва 10 лева.
« Последна редакция: Октомври 16, 2006, 19:10:48 pm от baracuda »
« Отговор #11 -: Октомври 16, 2006, 19:15:29 pm »
Имам един въпрос във връзка с тестовете за овулация. От аптеката ми препоръчаха някакъв нов тест, който бил със слюнка. Искам да попитам дали някой е пробвал, надеждни ли са тези тестове и къде могат да се намерят?
Да не говориш за нещо като това:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=5920.msg113015#msg113015
« Последна редакция: Октомври 17, 2006, 12:17:59 pm от BLACK_ROSE »
*
« Отговор #12 -: Октомври 17, 2006, 12:06:40 pm »
   Здравейте момичета,
   Аз съм нова във форума, но от доста време го чета. И аз от няколко дена се опитвам да ползвам Clear Ovu Test (за първи път ползвам тестове за овулация), но нещо не мога да се справя с него. Първите 2 дена имаше по 2 черти- втората беше доста бледа и аз реших, че не е настъпила овулацията, 3 и 4 ден имаше само по една черта и реших, че е била предишните два дни, а аз не съм разбрала. Но голямата ми изненада настъпи на 5 тест - отново две черти, като едната е по-бледа. Вашия проблем с теста какъв е и задължително ли е двете черти да са еднакво наситени?
« Отговор #13 -: Октомври 17, 2006, 12:16:26 pm »
За да има отчетена овулация - двете черти или трябва да са еднакво наситени, или тестовата черта трябва да е по-силно наситена от контролната. Има го написано в упътването, както и таличка от кога да се започне тестването според дължината на цикъла.
« Отговор #14 -: Октомври 17, 2006, 12:31:43 pm »
   Здравей, аз също ползвах този тест и първият ден ми се появи една мижава черта, дето едва се виждаше.Вторият ден имах две черти, еднакво оцветени ,но пак сравнително бледи и вече третият ден ,като си направих ,имах пак две бледи ,но едната беше много по-бледа.Така реших ,че най-вероятно съм успяла да определя овулациятя ,но все пак ми се струва ,че нещо не е както трябва.Момичетата обаче са доволни и най-вероятно трябва да му свикнем ,тъй като и аз си правих за първи път. :balk_105:
« Последна редакция: Октомври 17, 2006, 12:34:13 pm от peroshinka »